Хвилина-дві — і проблеми як не було! Суперінструкція для найшвидшої розморозки лобового скла (ВІДЕО)

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Взимку багато водіїв зустрічають із проблемою, коли лобове скло та "двірники" замерзають "намертво" . Як швидко виправити цю проблему і не пошкодити при цьому ані самого скла, ані двірників - ХОЧУ.ua розповість у цій статті!

Суперінструкцією ділиться сайт  Glass Doctor. Вона складається всього із 4 простих кроків, дотримуючись яких, ви все зробите правильно, та ще й зекономите собі купу часу, сил та нервів!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як максимально швидко розморозити лобове скло автомобіля: докладна інструкція

  1. Увімкніть обігрівач. Запустіть двигун і увімкніть обігрівач на максимальну потужність. Це допоможе швидко прибрати зайву вологу.

  2. Натисніть кнопку A/C (кондиціонер).

  3. Вимкніть рециркуляцію повітря і відкрийте дверцята або опустіть скло. Свіже повітря має надходити в автомобіль, щоб швидко розморозити лобове скло.

  4. Важливо також розморозити вікна зовні. Але робити це за допомогою гарячої води в жодному разі не можна!  Для того, щоб цей процес був безболісним, варто скористатися спеціальним розчином і скребком.

Розчин готуємо так: 2/3 склянки ізопропілового або медичного спирту та 1/3 склянки води змішуємо і переливаємо цю суміш у пляшку з розпилювачем. Цей розчин не замерзає. Його потрібно попшикати на "вражену" льодом поверхню і зачекати кілька секунд, доки інгредієнти "схопляться". Тоді за допомогою спеціального скребка просто швиденько видаліть розм'якшений лід.

От і все! А більше деталей знайдете у відео нижче.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що всі водії повинні знати, як зупинити авто на дорозі в ожеледь. Секретами цього досить складного процесу ділимося у цій статті.