Швидко й надійно: 3 перевірені способи позбутися конденсату на вікнах в авто

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Запотівання лобового скла в автомобілі стає проблемою в зимовий період. Це спричинене підвищеною вологістю у салоні. Водії знають кілька порад, які допоможуть у холодну пору.

Коли температура і рівень вологості всередині та зовні салону автомобіля відрізняються, починає з'являтися конденсат. Запотіванню скла машини можуть допомогти способи, якими давно користуються досвідчені автомобілісти, розповідає s anteplusmag.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Швидко й надійно: 3 перевірені способи позбутися конденсату на вікнах в авто - фото №1
  1. Піна для гоління

Для цього способу підійде будь-яка піна для гоління. Нанесіть на серветку чи м'яку тканину достатньо піни і рівномірно покрийте всю необхідну поверхню скла. Зачекайте 10-15 хвилин і  сухою чистою тканиною протріть вікно, для видалення залишків. Піна залишить на поверхні прозорий захисний шар, який залишатиметься на поверхні до місяця, щоб запобігти накопиченню вологи на лобовому та іншому склі автомобіля.

  1. Відкрити вікна

Ще один простий спосіб допоможе утворенню туману на лобовому склі. Достатньо просто відкрити вікна автомобіля. Фактично, цей простий жест дозволяє оновити повітря всередині автомобіля та врегулювати різницю температур між зовнішнім середовищем автомобіля та його салоном.

  1. Силікагель

Маленькі пакетики силікагелю, які часто містяться у коробках з одягом допоможуть усунути запотівання скла. Або ж використайте силікагель для котячих лотків. Просто розмістіть його у невеликій ємності на панелі, а пакетики покладіть у салоні, під сидіння та килимки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці чудові способи дозволять вам здійснювати поїздку у комфорті і не протирати скло щохвилини. А якщо вам не подобається запах у салоні авто, можна зробити ароматизатор самостійно. Приємний аромат забезпечено.