Такого ви точно не знали: навіщо досвідчені водії свердлять дірки у дверцятах авто

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото огляд автомобіля
Фото: motorscout

Водії знають багато цікавих трюків для обслуговування авто

Власники автомобілів люблять і дбайливо доглядають за своїм транспортним засобом. Вони володіють багатьма трюками для автомобіля, які іноді можуть здатися фантастичними та нереальними, але надзвичайно дієвими.

Деякі з варіантів автомобілістів буває важко пояснити логічно, проте результати просто вражають. Про такі способи розв’язання ситуацій ніколи не розкажуть майстри СТО, а досвідчені водії з радістю поділяться знаннями з колегами. Одним з таких трюків є свердління дірок у дверцятах автомобіля, розповідає glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для чого робити дірки у дверях автомобіля

В порожнинах дверей машини накопичується достатня кількість вологи та бруду, адже водії досить рідко прочищають відводи води в дверях авто. Це клопітка, довга і складна робота, яка вимагає спеціальної промивки під тиском.

Бруд і волога призводять до того, що штатні заводські відводи води з порожнин дверей авто просто забиваються і вже не можуть пропускати воду, а в результаті провокують появу іржі і запотівання скла та псують повітря в салоні.

Як просто очистити дренажні отвори

Для цього водії з досвідом свердлять дірки в дверях своїх машин. При цьому можна"пробити" заводські відводи води, штатно передбачені фірмою-виробником, а також створити нові у дверях. Досить просто пробити кілька практично непомітних дірочок у дверцятах авто, ніж постійно миритися з неприємним смородом у салоні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як простими способами можна прибрати наклейку з покриття авто. Для цього необхідно бажання, газета і кілька хвилин вільного часу.