Як зробити, щоб автомобільне дзеркало не запотівало навіть у дощ (ЛАЙФХАК)

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото дзеркало автомобіля
Фото: automoto

Ваше водіння буде комфортним з кількома порадами

Головне прагнення водія - забезпечити собі комфортне та безпечне водіння. Піклуватися про свій автомобіль, вчасно замінювати гуму, проходити техогляд і ретельно прибирати салон та багажник. Хитрощі досвідчених автолюбителів дозволяють значно спростити життя і пришвидшити прибирання.

У дощову погоду скло та дзеркала постійно запотівають і доводиться зупинятися і протирати їх від вологи. Але існує надзвичайно простий та ефективний спосіб зробити так, щоб дзеркало зовсім не запотівало навіть у негоду, демонструє у tiktok andrelifehack.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Для цього крутого автомобільного лайфхаку знадобиться лише найдешевша зубна паста. Просто потрібно натерти нею дзеркало та через 2 хвилини витерти м’якою ганчіркою. Також цей спосіб гарно працює і на лобовому склі. Результат зберігається довгий час і скло не запотіватиме навіть у сильний дощ.

Багато автолюбителів користуються від запотівання скла сирою картоплиною. Проте довго возити з собою у багажнику картоплю не вийде, а зубну пасту можна зберігати роками, адже ефект присутній навіть після використання простроченої пасти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зубна паста допомагає і при подряпинах на покритті автомобіля. Як з її допомогою відновити попередній стан машини, шукайте тут.