Ніяких подряпин на покритті авто: 3 круті способи прибрати недоліки фарби на вашій "крихітці"

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото подряпини авто
Фото: drossel.ua

Подряпини можуть призводити до корозії металу

Навіть незначні подряпини чи сколи на автомобілі можуть призвести до корозії металу. Якщо вчасно не подбати про пошкодження, з часом, машину доведеться перефарбовувати, а це досить довго та дорого.

Подряпини на кузові не лише мають негарний вигляд, а й небезпечно для авто. Як прибрати їх самостійно, без відвідування автосервісу, розповідає tribun.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Спосіб №1. Спробуйте позбутися подряпин використовуючи спеціальні ручки або маркери для кольорового кузова, які можна самостійно підібрати за кодом кольору вашої “ластівки” і зафарбувати ними подряпини.

Спосіб №2. Лак для нігтів чудово підійде, щоб замаскувати подряпину та вберегти машину від корозії. А палітра кольорів просто безмежна.

Спосіб №3. Спеціальний поліроль для металу чудово впорається з пошкодженнями. За його відсутності скористайтеся зубною пастою, яку потрібно видавити на пошкодження та добре втирати до повного зникнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ж подряпин багато чи пошкодження надто глибокі - краще звернутися по допомогу до професіоналів. Лише уважно обирайте СТО, щоб не натрапити на недобросовісних працівників, які прагнуть поживитися вашим коштом.