Соцмережі підкорив гриб-гігант з Рівненщини. Такого боровика ви ще не бачили! (ФОТО)

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

У соцмережах з'явилося фото боровика, який своїми розмірами захоплює навіть тих, хто не любить гриби. Знахідку виявили в лісі Рівненської області. У цьому регіоні боровик — частий гриб, проте зазвичай не таких величезних розмірів.

Гігантського гриба знайшов мешканець міста Березне, що на Рівненщині, Микола Потейчук. Світлину надзвичайної знахідки він опублікував на своїй сторінці у Facebook. Фото датоване 11 листопада — саме цього дня чоловік і "вполював" гігантського гриба.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вага гриба-боровика — 1 кг 75 г. Такі величезні гриби на Рівненщині — рідкість.

Соцмережі підкорив гриб-гігант (ФОТО) - фото №1

На сторінці Миколи Потейчука чимало фотографій різних грибів. Є і великі, і середні, і маленькі. Проте саме боровик став улюбленцем. У коментарях дописувачі вітають грибника із вдалим полюванням, висловлюючи свої емоції та здивування стосовно розмірів гриба:

  • Нічого собі гриб.

  • Король грибів!

  • Дощику напився?

  • Ну, де ви їх знаходите?.. 

  • Ого-го красавчик!

Соцсети покорил гриб-гигант (ФОТО) - фото №2

Хтось не вірить у правдивість фото, а хтось намагається дізнатися локацію грибних місць. Величезного боровика прозвали “королем грибів”. А Миколу Потейчука привітали із прекрасним полюванням.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про маленького хлопчика з Черкащини , який знову підкорив соцмережі. Дитина кумедно нагадала, що скоро Різдво (для тих, хто "в темі", зауважимо: не Паска).

Фото: Микола Потейчук