Де недорого зустріти Новий рік за кордоном - ТОП-5 найкращих місць

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Змінити обставини, погрітися на сонечку і відпочити від щоденних турбот на Новий рік можливо у теплих краях. Лагідне море, чисті пляжі і повне відключення від постійної рутини.

Цього року більшість українців планують проводити новорічні свята вдома, у колі сім'ї. За даними туроператорів при плануванні подорожі 80% обирає теплі країни для новорічного відпочинку, і лише 20% - гірськолижні курорти. Якщо придбати гарячі путівки, то можна суттєво заощадити кошти, розповідає life.fakty .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Де недорого зустріти Новий рік за кордоном - ТОП-5 найкращих місць - фото №1

У 2022 році найкращими місцями для відпочинку на Новий рік визнані:

  1. Мадейра, Португалія

  2. Марбелья, Іспанія

  3. Лондон, Англія

  4. Лісабон, Португалія

  5. Тбілісі, Грузія.

Цьогоріч люди обирають:

  1. Єгипет

  2. Мальдіви

  3. ОАЄ

  4. В'єтнам

  5. Туреччина.

Відпочинок у Єгипті – один із найбюджетніших. Тепле море, екскурсії, дайвінг, різноманітні програми і розваги для дітей. Кожен готель у новорічну ніч складає своє меню і святкову програму.

Мальдіви вражають чистими пляжами з теплим піском, різноманітними морськими розвагами, спокоєм і екзотичною кухнею.

ОАЄ припаде до душі любителям модних вечірок і поціновувачам вишуканої кухні. Ціни коливаються від помірних до шалено дорогих. Чудові краєвиди святково оформлених міст, найдивніші ялинки та таємниці пустелі чекають на туристів з усього світу.

У В'єтнам можна вирушати за новими враженнями, тропічними краєвидами і досить оригінальною кухнею. Кожного року кількість туристів зростає.

Туреччина доступна за ціною, але купатися взимку не можна. Проте чудовий сервіс, клімат,  багато доступних розваг і взимку відпочинок обійдеться значно дешевше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Наступний рік буде роком Зеленого Дракона. Якщо ви полюбляєте екзотику і хочете приманити удачу - відправляйтеся відвідати  Храм Гігантського дракона у Таїланді.