Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО)

Новий рік і Різдво
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зовсім мало часу залишається до Нового року і потрібно визначитися де ви плануєте його зустрічати , у якому вбранні, з якою зачіскою, разом з друзями, родиною чи у тісному сімейному колі. Підготувати подарунки, продумати меню і скласти цікаву програму.

Якщо ваші мрії зустріти Новий рік пов'язані з подорожами, то можна підібрати безліч цікавих варіантів за кордоном чи в Україні. У 2024 році цікаво зустріти свято у Західній Україні можна у багатьох місцях. Це залежить від ваших новорічних бажань: спокійна вечеря у затишному ресторані чи багато розваг, конкурсів та ігрищ. Редакція Хочу! підготувала цікаві варіанти, а вам лишається лише обрати та пакувати валізи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1.Львів

Безліч новорічних вогників на затишних вулицях перетворюють місто на дивовижну казку. Веселі ярмарки, багато світла, сміху і туристів не залишать байдужими жодне серце. Смачна їжа, ароматна кава, випічка та вишнева наливка зроблять свято з присмаком щастя.

Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №1
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №2
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №3

2. Мукачево

На період новорічних свят затишне місто перетворюється на насичене і бурхливе дійство, де вирує життя. У цей період у Мукачеві проходить фестиваль «Червене вино», на який з’їжджаються туристи з усього світу, які обожнюють вино. Замок Паланок, новорічні екскурсії, різноманітні видовища та обов'язково, загадати бажання потерши ґудзик на піджаку пам'ятника сажотрусу.

Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №4
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №5
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №6

3. Кам’янець-Подільський

Місто-музей вражає своєю красою і таємничістю, яка просто витає у повітрі. Тут полюбляють гучно святкувати новорічні свята, проводять безліч фестивалів, а якщо втомитеся від шуму, то можна прогулятися по затишним вулицям та насолодитися смачною їжею у багатьох вуличних ресторанчиках.

Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №7
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №8
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №9
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

4. Драгобрат

Якщо вас манять гори і найкраща зустріч Нового року  - дивитися на світ з засніжених вершин, то вам на Драгобрат. Найвищий гірськолижний курорт на Україні, де ви можете обрати один з 20 готелів, на свій смак. Для любителів лижного катання чи санок -  це найкраще місце. А перепочити можна відвідавши старовинні церкви в околицях. Чарівна краса Карпат надихає і дає заряд енергії на цілий рік.

Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №10
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №11
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №12

5. Трускавець

Чудове місце для тихого, затишного і спокійного проведення новорічних свят і одночасним оздоровленням. Для сімейного відпочинку  - це найкращий варіант з різноманітними спа-комплексами, затишними готелями, цілющою водою та лікувальними процедурами. Ви можете годинами прогулюватися, піднятися на вершину гір чи відвідати зоопарк у Меденичах неподалік.

Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №13
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №14
Де відпочити на Новий рік в Україні: ТОП-5 місць для святкового настрою (ФОТО) - фото №15
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яке б місце ви не обрали для зустрічі Нового року, атмосфера свята і передчуття приємних моментів зробить вас щасливими і дасть змогу добре відпочити від буденності. Не забудьте взяти з собою підготовані подарунки і фотографуйтеся досхочу, щоб потім згадувати гарно проведений час з насолодою і бажанням повернутися ще раз.