Мінімум туристів, фестиваль світла та комфортна погода: куди поїхати весною 2024

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення курорту на пляжі
Фото: tournavigator

Куди відправитися у подорож навесні

Для вдалої подорожі підходить будь-яка пора року. Звичайно, найпривабливіший сезон для відпочинку - тепле літо, море, пляж. Але весною відсутні шалені черги туристів, комфортна температура повітря, яка дозволяє оглянути з насолодою усі пам'ятки архітектури та придбати сувеніри , поки ще є така можливість.

Платформа туристичного бронювання Expedia надала свіжий звіт Spring Break Travel Outlook. У ньому визначено 7 популярних напрямків, куди варто вирушити навесні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди помандрувати навесні

Токіо, Японія. Місто майбутнього та найкрасивіша країна у світі. На цвітіння сакури туристи прибувають з цілого світу. У Токіо варто побачити храм буддійської школи Секаннон у районі Асакуса, найстаріший зоопарк Уено, токійські Єлисейські поля, 13 мостів річки Сумідагави та Одаїба - райдужне місто.

Канкун, Мексика. Пляжний рай надзвичайно комфортний у період з березня по травень. Входить до десятки найкращих курортів світу, зараз є одним із найважливіших центрів міжнародного туризму. Доступні ціни, клімат близький до ідеального та чудові краєвиди.

Лондон, Велика Британія. У травні до Лондона приїжджають багато туристів, щоб відвідати фестиваль світла. Тут безліч видатних пам'яток, які можна відвідувати годинами. 

 Пунта-Кана, Домініканська Республіка. Один з найбільш відомих курортів Домініканської республіки. Весною курорт перетворюється на веселу молодіжну тусовку. Сюди на канікули любить приїжджати молодь із Канади та США. Вони вибирають мегакомплекси, в яких представлена ​​чудова вечірня та денна анімація. В околицях Пунта-Кани знаходиться чудовий світ печер, мангрових дерев, незаймані пляжі в прилеглому Хато Мері або Ель-Сеїбо.

Париж, Франція. Побачити і… жити далі насолоджуючись чудовими спогадами. Краще місто для романтичної подорожі, від якого можна втратити голову. Затишні кафе, прекрасна різноманітна кухня, музеї, магазини та звичайно, Ейфелева вежа.

Рим, Італія. Побачити і насолодитися архітектурними пам'ятками та величчю Колізею найкраще навесні. У цю пору не буде страшенної спеки та чисельних юрб туристів.

Барселона, Іспанія. Весною не буде навали мандрівників, тому гуляти столицею Каталонії стане справжньою насолодою.Монастир, набережна, велич архітектури та найбільший акваріум Європи у місті вічно молодих душею людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потурбуйтеся про майбутню подорож заздалегідь. Замовте білети наперед, це допоможе уникнути велетенських черг.