McDonald's не впорався з гігієною у закладах: у якій країні закриють усі ресторани цієї мережі

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Макдональс
Фото: lanka.

Макдональс закрив на Шрі-Ланці усі 12 ресторанів швидкого харчування

Макдональс давно і міцно зайняв місце у серцях прихильників швидкого харчування. Мало хто відмовиться від хрусткої картоплі-фрі, соковитого чизбургера та смачного морозива. Проте любителям цих ресторанів, точно не варто планувати весняний відпочинок на Шрі-Ланці, адже там вже не буде жодного ресторану цієї мережі.

Нещодавно мережа швидкого харчування McDonald's у своїх звітах зазначала глобальне падіння прибутків. Тому компанія змушена вдаватися до кардинальних рішень на деяких ринках, розповідає verdictfoodservice.

24 березня 2024 року відповідно до правової директиви Вищого комерційного суду Коломбо гігант ресторанів швидкого харчування закрив усі свої 12 точок на Шрі-Ланці. McDonald's вийшов на ринок Шрі-Ланки в 1998 році.  

Це пов’язане зі звинуваченнями глобальної мережі закладів швидкого харчування про те, що її місцевий франчайзі Abans не дотримується міжнародних стандартів гігієни.

Материнська компанія вирішила розірвати угоду з франчайзі через проблеми зі стандартами. Вони не займаються бізнесом у країні. Вони можуть вирішити повернутися з новим франчайзі,
повідомив Адвокат McDonald's Санат Віджевардейн.

Повідомлення, вивішені біля ресторанів McDonald's, за кілька днів  повідомили про своє закриття, щоб люди мали можливість наостанок поласувати улюбленими стравами.

Раніше ми розповідали, куди поїхати у 2024 році, щоб смачно поїсти. Найкращі місця для гастровідпочинку, щоб потішити свій апетит.