Найгарніші міста-крихітки: маленькі містечка у світі, які зачаровують своєю красою

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Швейцарія
Фото: skipedia

Для подорожі необов'язково обирати лише великі міста - маленькі мають свої принади

Більшість людей плануючи свою подорож найчастіше обирають великі міста, щоб отримати максимум емоцій. Проте у маленьких, крихітних містечках можуть ховатися дивовижні, переповнені красою та історією місця.

Великі міста переповнені людьми, шумом та швидким плином часу. А маленькі містечка-крихітки з будиночками ніби з казки, спонукають гуляти годинами, насолоджуватися спокоєм і краєвидами та вбирати у себе красу, щоб запам’ятати її назавжди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яншо, Китай

На фото місто Яншо
Фото: otdyhateli

Маленьке загадкове місто з прекрасними краєвидами. Гурмани віднайдуть для себе особливі страви, любителі природи милуватимуться красою місцевості, а любителі порибалити - спробують половити рибу незвичним способом.

Блед, Словенія

На фото місто Блед, Словенія
Фото: welcome2slovenia

Озеро Блед це льодовикове озеро, що знаходиться в місті Блед. Озеро має невеликий острів, яке є домом для Успіння Пресвятої Діви Марії Паломницької церкви.Відвідувачі озера Блед можуть насолодитися прогулянкою навколо озера, спробувати свої сили в риболовлі, або поплавати в його прекрасних смарагдових водах в літні місяці.

Какорток, Гренландія

На фото містечко Кокорток
Фото: pinterest

Найчарівніше та наймиліше містечко Гренландії з населенням 3 тис. осіб. На центральній вулиці Какортока (Qaqortoq) розташовано найстаріший фонтан у Гренландії, церкву 1832 року побудови і два міські музеї.

Рейні, Норвегія

На фото містечко Рейні
Фото: airpano

Край дикої природи, величних гір, глибоких фіордів, галасливих пташиних колоній, найчистішої води і довгих піщаних пляжів. Рибальське село Рейне (Reine) у 70-х роках минулого століття норвезький журнал Allers назвав найкрасивішим селом усієї Норвегії.

Ріомаджоре, Італія

На фото Ріомаджоре, Італія
Фото: : celebritycruises.

Перше містечко П'ятиземелля з боку Спеції - Ріомаджоре. Це строкате селище, що розмістилося на скелях, яке умовно ділиться на 3 частини: центр, вокзал і рибальський квартал. Усе селище об'єднують тунелі - це найзручніший спосіб пересування Ріомаджоре

Церматт, Швейцарія

На фото містечко Церматт
Фото: planetofhotels
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це лише маленька частинка дивовижно красивих містечок, які потрібно відвідати , щоб отримати незабутній досвід відпочинку у спокої та єднанні з природою. Після таких подорожей може виникнути лише два питання: “коли повернутися ще раз”, та “Можливо варто переїхати сюди жити”.