Час підкорювати вершини: куди поїхати в Карпатах на відпочинок цього літа

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото Карпати
Фото: vidviday.ua

У гори можна закохатися з першого погляду і повертатися знову і знову

Карпати створені для людей, які обожнюють гори. Це місце, де можна насолодитися неймовірними пейзажами, скуштувати смачну їжу та відмінно провести час з сім’єю. Стоячи на вершині варто загадати бажання і чекати на його втілення.

Ми розповімо вам про найцікавіші місця, де повноцінно відпочиває тіло, насолоджується душа та перезавантажується мозок. 10 кращих варіантів з можливістю подихати на повні груди гірським цілющим повітрям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Яремче

Це справжня перлина Карпат, де можна відчути єднання з природою. До ваших послуг затишні помешкання, мандрівки у гори, можливість помилуватися водоспадом та відвідати вольєрне господарство з дикими тваринами.

Верховина

Це місце також називають серцем Карпат. Тут ви можете відвідати безліч музеїв і відчути місцевий колорит та народні звичаї і традиції.

Буковель

Сучасний гірськолижний курорт з розвиненою інфраструктурою та різноманітними розвагами на будь-який смак та гаманець. Взимку гір не видно за любителями покататися на лижах, а в теплу пору можна відвідати спа-процедури.

Говерла

Це найвища гора України, тому кожен турист прагне піднятися на вершину та загадати таємне бажання.

Ворохта

Чудове місто, де можна побачити старі мости-віадуки. Прогулюючись тут ви відчуєте справжню насолоду від споглядання красивої природи величних гір.

Водоспад Шипіт

Найкрасивіший водоспад України, який прагнуть побачити тисячі туристів. Тут можна провести багато часу просто споглядаючи та слухаючи силу води.

Озеро Синевир

Перлина України якому понад 10 тис. років. Глибина “Морського ока” сягає 24 метри і озеро повністю оточене лісом. На його березі пробуджуються нові почуття, мрії та сили.

Солотвино

Солоні озера цього місця відомі на весь світ. Тут можна покращити здоров’я, набратися сил та добре відпочити.

Славське

Чудовий курорт, де можна гарно відпочити насолоджуючись тишею, спокоєм та милуванням природою Карпат.

Мертве озеро

Чорна прозора вода з дна якого підіймаються бульбашки. Видовище дивне та захопливе. Місцеві жителі вважають водойму проклятою, але відвідати це місце варто задля неймовірних вражень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про кращі веломаршрути в Україні . Готуйте велосипед, спорядження та мерщій у дорогу.