Ноги чи спина? Ваш тип особистості визначить частина тіла, яку ви першою миєте в душі (ТЕСТ)

Тести
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення жінки, яка миється в душі
Фото: https://tfa.org

Цікавий тест про характер

Характер людини можна визначити навіть за групою крові чи банальними щоденними звичками. Навіть не обов'язково жити поряд довгий час і спостерігати, дізнатися більше про особистість допоможуть тести.

Незвичний тест розкаже про ваші особливості, як людини. Яку частину тіла ви миєте у душі першою, розкриє вас з усіх боків, розповідає rbc. Перевірте себе і дізнайтеся, скільки правди є у такому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що намилюєте у першу чергу:

  • голова;

  • обличчя;

  • груди;

  • плечі;

  • пахви;

  • щось інше.

Голова

Якщо ваша увага насамперед дістається голові - ви ніжна людина, яка обожнює мріяти і прагне змінити світ. Ваше постійне витання у хмарах не заважає вам будувати кар'єру і досягати цілей.

Цінуєте дружбу і маєте багато друзів. 

Ви - чудовий коханець, чи коханка. Не боїтеся експериментувати, пробувати нове і часто відвідуєте інтим-бутіки у пошуках нових вражень.

Обличчя

Ви цілеспрямована, жорстка людина для якої на першому місці стоїть достаток гроші і кар'єра. Ради успіху і фінансової винагороди ви готові піти на будь-які жертви.

Прагнете дружити лише з тими людьми, які можуть принести вам користь і вигоду.

Ви посередній коханець(коханка), адже у першу чергу задоволення маєте отримати ви, а про партнера ви не думаєте.

Груди

Ви практичні, чесні і вірні. Цінуєте зручність і комфорт у роботі, стосунках, дружбі. Полюбляєте планувати наперед і не переносите, коли щось іде не по плану.

У друзі обираєте людей зі схожими інтересами. Для вас достатньо бачитися рідко, потреби у щоденному спілкуванні не відчуваєте.

Ви хороший коханець(коханка). Партер боїться вас втратити, адже з нетерпінням очікує ваших експериментів у ліжку.

 Пахви

Ви надійні, працьовиті, практичні. Любите порядок і баланс. Речі завжди розкладаєте на місця і доводите справи до завершення.

Іноді вашою довірливістю і чесністю користуються і зловживають. 

У коханні вам не вистачає різноманітності та новизни, щоб підняти вашу посередність на новий рівень. 

Плечі

Ви прагнете отримувати все і зразу, але це рідко буває у житті. Тому ви часто відчуваєте розчарування і печаль. Гроші для вас знаходяться не на останньому місці, тому ви часто шукаєте розраду в азартних іграх.

Коханець(коханка) ви досить посередні, тому вам у пару треба шукати партнера з низьким лібідо, інакше стосунки довго не триватимуть. У вас 2-3 класичних пози, а новизна та експерименти вас лякають.

Інше

Якщо першою ви миєте "цікаві місця", ноги, руки чи спину - ви цікава особистість з різноманітним внутрішнім світом, який вдало приховуєте від сторонніх. Вам потрібно розвивати свій потенціал і таланти та не боятися ризикувати.

У коханні ви досить посередні, хоча цікавий партнер допоможе втілити ваші нереалізовані фантазії та пробудити вашу чуттєвість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як визначити характер за формою губ . Це цікаво і захопливо, адже відкриває ті риси, про які ви навіть не здогадувалися.