Переможці “Євробачення-2006” допомагають рятувати тварин, які постраждали через війну в Україні (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
946
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Гурт “Lordi”
Фото: instagram.com/lordiofficial

Гурт “Lordi” підтримав ініціативу UAnimals

Гурт “Lordi”, який переміг на “Євробаченні” у 2006 році, приєднався до ініціативи української зоозахисної організації. Так, музиканти допоможуть з порятунком тварин, що постраждали через повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Фіни “Lordi” запам’яталися глядачам “Євробачення-2006” своїм “пекельним” виступом. Тоді вони здобули першу перемогу для своєї країни на цьому міжнародному пісенному конкурсі, набравши 292 бали.

Втім у цих кремезних та брутальних чоловіків виявилося чуйне серце. Підтвердженням тому слугує їхня участь в порятунку чотирилапих, що постраждали від дій російських окупантів в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На YouTube-каналі зоозахисної організації UAnimals з’явилося відеозвернення лідера гурту Томі Путаансуу. Він закликав долучитися до збору UAnimals на розбудову притулку “Пегас”, що на Дніпропетровщині.

Україна зараз бореться за свою свободу і ми підтримуємо цю прекрасну країну! Люди - не єдині, хто зазнає страждань. Потерпають також і безневинні тварини. Наші друзі з UAnimals роблять надзвичайно важливі справи, допомагаючи тваринам і рятуючи їх під час війни,
- сказав Путаансуу.

Так, у “Пегасі” хочуть збудувати стаціонар для лікування коней, що постраждали внаслідок російської агресії. Це дозволить лікувати тварин безпосередньо у притулку.

Організація пропонує оплатити символічний квадратний метр майбутнього стаціонару або ж задонатити на одну символічну цеглину. На останній обіцяють віртуально закарбувати ім’я благодійника.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що вже відомий рейтинг ТОП-5 композицій на “Євробачення-2024” серед глядачів. Ознайомитися з ним можна у цій статті .