Актор, який зіграв Кузьму Скрябіна, планує вступити до лав ЗСУ: "Третього не дано"

Зірки
1 513
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Іван Бліндар, фото
instagram.com/ivanblindar

Іван Бліндар розповів, ким він хоче служити в Збройних Силах України

Поки чоловік блогерки Тані Пренткович планує покинути Україну , відомий актор Іван Бліндар готується стати військовим. Зірка фільму "Я, "Побєда" і Берлін", розповів, що навчається для того, щоб бути готовим захищати рідну землю.

Поки що Бліндар допомагає ЗСУ як волонтер, але він не виключає можливості призову на службу у майбутньому. В інтерв'ю для РБК-Україна на YouTube він поділився своїми думками з цього приводу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Зараз такі часи, що треба або ти в ЗСУ, або для ЗСУ. І третього не дано. Ну і треба жити максимально в цих паузах, поки ти донатиш, працюєш на донати чи вчишся воювати, чи воюєш. Не забувати про життя,
— говорить Бліндар.

Нещодавно Іван відвідав Донецьку область, де спілкувався з українськими бійцями, які вразили його своєю відвагою. Це й стало для Бліндара мотивацією для можливої служби. Актор вже пройшов курс з тактичної медицини, а зараз намагається опанувати керування дронами. Хоче освоїти керування "Лелекою" — українським безпілотним літальним апаратом, призначеним для ведення розвідки.

Я домовився з хлопцями — скинули навчальний курс на дрон, на мавік, і пульт мені передав мій однокласник. Я вже буду собі потрохи вчитись. Як то кажуть, ліпше знати і використати, ніж не знати і обісратись. Плюс FPV ще хочу освоїти, але в майбутньому я би хотів навчитися великі крила освоїти — "Лелеку"... В разі чого, треба бути до всього готовим,
— додав Іван.

Для справки:

Іван Бліндар — український актор, який зараз навчається на театральному відділенні Інституту мистецтв Прикарпатського національного університету. Одна з найвідоміших ролей артиста була в фільмі "Я, "Побєда" і Берлін", де він зіграв Кузьму Скрябіна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями шоумен Решетнік розповів про свою співпрацю з Оксаною Марченко та про позицію Надії Мейхер. Ведучий заявив, що не бачив в них жодних проросійських настроїв.