Не бачив проросійських настроїв: шоумен Решетнік розповів про свою співпрацю з Оксаною Марченко та про позицію Надії Мейхер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Григорій Решетнік
Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Ведучого ввело в оману те, що Марченко говорила українською

Популярний український телеведучий Григорій Решетнік, який чесно відповів, чи піде захищати Україну на передову, поділився деталями своєї співпраці з дружиною кума путіна Віктора Медведчука Оксаною Марченко та співачкою Надією Мейхер. Шоумен зазначив, що не бачив жодних ознак проросійськості як в одній, так і в іншій.

Щодо Мейхер, то Григорій досі не може зрозуміти, чому вона переїхала.Багато хто говорив, що тепер вона живе в росії, але Решетнік не вірить в це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він розповів, що Надія завжди хотіла жити у спокійному місті, швидше за все у Європі. Зазначимо, що з Надією, чоловік працював в рамках програми “Неймовірна правда про зірок”. Зокрема, Григорій припускає, що наразі їй не просто говорити про війну, адже її чоловік має російський паспорт.

Ми востаннє бачились на записі програми на "Новому каналі". Я з Надією дуже багато працював, я її поважаю як творчу людину, але в неї такий творчий шлях, що вона там довго працювала: і в російському шоу-бізнесі, і в Україні. Наскільки мені відомо, вона, мабуть, за кордоном – в Європі. Надя, коли жила в Києві, часто казала, що їй некомфортно в великому сусідському мегаполісі, і вона не хоче там жити,
– розповів Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Дивитися з 18: 44

Що ж стосовно Оксани Марченко, то тут Григорій відмітив, що був максимально переконаний в її проукраїнській позиції. Решетнік пояснює це тим, що вона ніколи не проявляла фанатизму до путінського режиму і завжди у професійній сфері говорила українською.

У мене не було робочих стосунків з Оксаною Марченко, оскільки ми не вели жодних проєктів. Ми зустрічались кілька разів на зйомках промо, загальнонаціональних зйомках. Оксана була україномовною ведучою, висловлювала проукраїнську позицію. Її родина, всі жили тут,
– пригадав чоловік.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Григорій Решетнік дав надію користувачам на те, що зовсім скоро вони зможуть побачити новий сезон реаліті “Холостяк”. При цьому, шоумен відзначив, що процес зйомок улюбленого шоу дуже важко реалізувати.