"Ніколи не сиділа на дієтах": співачка TEREN зізналась, як слідкує за фігурою та чи хоче щось змінити у своїй зовнішності. ЕКСКЛЮЗИВ ХОЧУ

Інтерв'ю
2 297
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марія Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN

Співачка вирізняється не тільки красивим голосом, а й розкішною фігурою

Марія Терен, яка нещодавно розповіла про зміну прізвища , поділилась своїми секретами краси. Як зірці вдається підтримувати струнку фігуру та чи є в неї персональний стиліст? Про це все читайте далі в нашому матеріалі.

Ексклюзивно для Хочу! TEREN розповіла, як слідкує за своєю формою. Перш за все, зірка робить акцент на здоров'ї, а не на фігурі. Вона пройшла не одне навчання у лікарів-дієтологів для того, що розуміти, як правильно харчуватися та турбуватись про своє тіло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Секрет в тому, що секретів немає. Відверто кажучи, найголовніше — я знаю, що в мене лежить на тарілці. Мені перш за все важливе здоров'я. Я проходила не одне навчання у лікарів-дієтологів. Зазначу, що саме у лікарів, а не просто у нутриціологів. Нутриціологом може бути кожен, але лікарем — ні. Це вже фахова освіта, яка вимагає обов’язкового навчання у вищому навчальному закладі. Тож курси проходила з метою дізнатися, що ми їмо та на що треба звертати увагу,
— поділилась з Хочу! Марія.
Фігура Марії Терен, фото
Фото: пресслужба TEREN

Співачка зізнається, що підтримувати тіло в гарній формі їй допомагає збалансоване харчування та активний спосіб життя. Ба більше, Марія Терен ніколи не сиділа на дієтах:

Харчування — вагома складова нашого здоров'я. Друга важлива складова здоров'я — це рух. Я слідкую за рухом у своєму житті — це мінімальна фізична активність. Я не скажу, що спортивний зал в у мене зараз в пріоритеті, тому що це дуже періодична активність. Я просто багато ходжу й таким чином рухаюсь. Рух — це життя, це здоров'я. Ці дві речі не тільки впливають на фігуру, а й дозволяють прожити довше та якісніше. Але тут дуже важливо зазначити — це не означає, що я харчуюсь супер правильно чи вимірюю калорії. У мене бувають напади обжорства (сміється). Взагалі я ніколи не сиділа на дієтах та спеціально не голодувала, щоб схуднути. Якщо стресую, авжеж, від цього зменшується апетит, але це вже пов'язано з особистим життям. 

А ще зірка цілком приймає себе. За словами Марії, вона ніколи не хотіла змінити щось у своїй зовнішності.

Ні, з гордістю можу сказати, що ні. І не тому, що я вважаю, все гарним чи нормальним. А через те, що все, що стосується зовнішності, я дійсно навчилась приймати в собі. Я ціную себе такою, якою я є, і бережу все, що в мені є від природи. Всі про це говорять, говорили і будуть говорити, але насправді приймати себе і любити можуть не всі. Я нічого в собі не міняла б. Ми ж у тому й цікаві, що не ідеальні — це і є родзинкою,
— відверто говорить артистка.

Якщо ви слідкуєте за творчістю TEREN, то можете помітити, що дівчина завжди стильно виглядає. У своїх кліпах вона з'являється в ефектних образах й нерідко тішить шанувальників фотографіями, на яких позує в красивих вбраннях. Марія зізнається, що стиліста в неї не має. Усі вбрання дівчина підбирає самостійно.

У мене немає персонального стиліста. Можливо, колись буде, бо це круто мати фахову підтримку у цьому. Я сама люблю обирати одяг, гратися з ним, для мене це теж творче самовираження певною мірою. На мою думку, коли з тобою працює стиліст, він підбиратиме напевно те, що стильне, трендове. Я дуже люблю підкреслювати свій характер одягом, свій типаж, свою унікальність. Мій смак може не сподобатись стилістам, але це — я, моя трансляція творчої особистості, внутрішнього світу,
— додає зірка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не менше зовнішності та фігури прихильників цікавить особисте життя зірки . Так, днями Марія Терен розповіла про те, яким є її чоловік мрії.