Skylerr та Нікіта Кісельов запрем'єрили дуетний трек "Ліфт": ви маєте це почути! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Композитор, що співає, як описує себе сам Нікіта Кісельов, разом з українською співачкою Skylerr заспівали дуетом й сьогодні запрем’єрили нову зворушливу композицію. Що про це відомо - розповідаємо далі!

Трек "Ліфт" - це пісня про кохання, що рятує та об’єднує життя двох в одне. І настільки ніжно, глибоко і водночас простими словами написати композицію міг лише Нікіта, адже його пісні не створюються штучно, а народжуються у самому серці!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Skylerr та Нікіта Кісельов запрем'єрили дуетний трек "Ліфт": ви маєте це почути! (ВІДЕО) - фото №1
SKYLERR & Нікіта Кісельов

У новій пісні Skylerr та Нікіта змогли передати своїм чутливим співом емоції двох закоханих, для яких в час, коли вони потрапляють в обійми одне одного, весь світ зменшується до маленької кабіни ліфта. Ліфта, що зупинився між поверхами, але їх це аніскільки не хвилює, адже в цей момент у них є найголовніше в житті – взаємне кохання. Воно рятує кожного в парі від жорстокості сьогодення та надає сенс життю.

На сніпет цією пісні в інстаграм я отримав багато позитивних відгуків та коментарів, з одним питанням: коли вийде повна версія. Тому зараз, під час прем’єри мені дуже приємно, що ми зі Skylerr зможемо порадувати наших слухачів та подарувати тепло цієї композиції всім закоханим,

– прокоментував прем’єру Нікіта Кісельов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Skylerr та Нікіта Кісельов запрем'єрили дуетний трек "Ліфт": ви маєте це почути! (ВІДЕО) - фото №2
SKYLERR & Нікіта Кісельов - "Ліфт"

В той же час Skylerr (справжнє ім`я - Валерія Кудрявець) зізнається, що закохалася у цю пісню ще з перших нот. Слухати їхній новий трек співачка радить із заплющеними очима!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми ділилися з вами добіркою найкращих українських кліпів осені 2023. Насолодитися крутою українською музикою та красивими кадрами можете тут .