Ще одна гаряча прем’єра осені! Мережу розриває новий кліп СолоХа та Volkanov "Всі жінки відьми" (ФОТО, ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Напередодні відбулася довгоочікувана прем'єра нового кліпу від запального дуету  Volkanov та СолоХа, яка лиш нещодавно стала мамою вдруге! Їхній новий трек - це іронічна історія зачаклованого кохання, яка свідчить про те, що жоден чоловік не в змозі встояти перед прекрасними, ніжними і чарівними жінками.

Співпраця між артистами виявилась доволі неочікуваною. Коли Volkanov писав саме цю пісню , він шукав образ партнерки та головної героїні для виконання треку. І дійшов висновку, що на роль "головної "Відьми" в українському шоубізі" ідеально підходить саме СолоХа!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка із задоволенням підтримала ініціативу виконавця, і внесла свій шарм та містичний вайб у композицію "Всі жінки відьми". А найцікавіше, що пройшов тільки місяць з моменту народження дитини, а співачка вже приступила до зйомок нового кліпу та активно гастролювала!

Ще одна гаряча прем’єра осені! Мережу розриває новий кліп СолоХа та Volkanov "Всі жінки відьми" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1
СолоХа. Фото: пресслужба

Я у захваті від нашої співпраці! Глядачі дуже тепло сприймають цю пісню на наших концертах. Ну, а ми на цьому не зупиняємось. Чекайте нових прем'єр!

— каже Volkanov. 

Ще одна гаряча прем’єра осені! Мережу розриває новий кліп СолоХа та Volkanov "Всі жінки відьми" (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2
Volkanov. Фото: пресслужба

Додамо, що зйомки кліпу відбулися 16 жовтня і тривали всю ніч. У ньому також знялася акторка Лілія Олійник, яку ми вже не вперше бачимо у відеороботах  СолоХи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про ще один досить неочікуваний дует , який запрем'єрили дуже чуттєвий та ніжний трек "Ліфт". Новинку від Skylerr та Нікіти Кісельова можете послухати та оцінити на сайті HOCHU.ua!