Ані Лорак несподівано відреагувала на другий невдалий шлюб свого ексчоловіка: що про це говорить сам Налчаджиоглу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Мурат Налчаджиоглу, який відпочиває в Туреччині , вперше висловився про свої стосунки з другою дружиною, візажисткою Лілією Реус. Бізнесмен прокоментував чутки про розлучення через 4 місяці після весілля і натякнув, що послужило причиною його розриву з дружиною. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Останні кілька тижнів не вщухають чутки, ніби турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу та українка Лілія Реус розлучаються . І хоча розгорнутих коментарів чоловік поки що уникає, висловитися з цього приводу він все ж вирішив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Налчаджиоглу обурився, що його особисте життя стало предметом для обговорень. За його словами, передплатникам не варто будувати здогадки про його розрив із дружиною, адже це їхня особиста справа. Ба більше, бізнесмен вважає, що це негативно може позначитися на його 12-річній доньці Софії, яка народилася в шлюбі з Ані Лорак.

Ситуація в сім'ях людей може змінюватися з багатьох причин. Будь ласка, не вигадуйте різні речі на основі тих ситуацій, які ви самі пережили, або новин, які ви почули в соціальних мережах. Справа може бути не так, як ви думаєте. Ви могли припустити, що один із партнерів поганий, а інший хороший, або один із них зрадив іншого. Може бути, що у двох людей різні погляди на життя і їхні очікування від життя абсолютно відрізняються. Може вони мають різні місії в житті.
Не в моєму стилі мати справу з новинами про себе в ЗМІ або протистояти і відповідати людям, які підштовхують мене до інтриг, але цього разу ця деморалізація зачіпає мою улюблену доньку, тому я вирішив, що відреагую

- висловився Мурат Налчаджиоглу.

Ані Лорак несподівано відреагувала на другий невдалий шлюб свого ексчоловіка: що про це говорить сам Налчаджиоглу - фото №1
Фото: instagram.com/muratnalca

Варто зазначити, що на тлі новин про розлучення, Налчаджиоглу навіть почали радити возз'єднатися зі співачкою-зрадницею Ані Лорак, з якою він спільно виховує 12-річну доньку. І хоча сам Мурат іронічно відреагував на подібні пропозиції підписників, запроданка все ж таки встигла відзначитися і в цій ситуації.

Судячи з усього, путіністці припали до душі такі зміни в особистому житті колишнього. Адже вона відреагувала на публікацію Налчаджиоглу і залишила свій лайк.

Ані Лорак несподівано відреагувала на другий невдалий шлюб свого ексчоловіка: що про це говорить сам Налчаджиоглу - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, Лілія Реус зараз  теж не в Києві . Блогерка все ще не коментує чутки про розлучення, але зізналася, що переживає зараз непростий етап.