"Знайшов нову Настю...": Потап запрем'єрив пісню, у якій заговорив про кохання з іншою (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Музичний продюсер Потап, який останнім часом постійно стикається з хейтом, випустив нову пісню. Не один тиждень артист інтригував слухачів новиною про дует із молодою співачкою, проте її ім'я тримав у секреті до останнього.

Так, днями репер представив дуетну пісню з новою підопічною. Разом з артисткою Katarina він записав трек "Рай де?", а разом із тим вийшов і чорно-білий кліп. Судячи з опису, пісня описує історію, близьку багатьом українським жінкам, які зараз чекають на своїх чоловіків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, прем'єру дуетної композиції Потапа і Katarina в Мережі оцінили досить позитивно. У коментарях слухачі зазначили, що їм сподобалася пісня, а деякі зіркові колеги підтримали артистів і у своїх соцмережах. Зокрема бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу розмістив фрагмент ролика у себе в сторіс і публічно звернувся до Потапа:

Мої вітання, брате, ти добре попрацював, як завжди.

Тим часом у коментарях під публікацією Потапа слухачі зазначили, що їм хотілося б почути повернення дуету Потапа і Насті Каменських. Однак саме подружжя не поспішає випускати спільні треки після того, як почало розвивати сольні кар'єри.

  • Краще було б із Настею;

  • Чому не з Настею?

  • Знайшов нову Настю,

— пишуть у коментарях.

"Знайшов нову Настю...": Потап запрем'єрив пісню, у якій заговорив про кохання з іншою (ВІДЕО) - фото №1
"Знайшов нову Настю...": Потап запрем'єрив пісню, у якій заговорив про кохання з іншою (ВІДЕО) - фото №2
"Знайшов нову Настю...": Потап запрем'єрив пісню, у якій заговорив про кохання з іншою (ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Богдан Беспалов  публічно накинувся  на Потапа, який відпочиває з росіянами. Медійник твердо переконаний, що "мал*роса" в Потапові ніколи не викорінити.  За кадром, за словами блогера, Потап все ще продовжує говорити російською мовою і розважатися в компанії жителів країни-агресора.