Розривають тренди: відомо, хто з наших артистів став найпопулярнішим на Spotify в Україні

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно інформаційний простір розірвала новина про глобальний топ Spotify Wrapped. Після цього сервіс розповсюдив регіональні топи, в яких повідомив про те, хто з українських артистів став найпопулярнішим у 2023 році. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, серед найкращих артистів за рік, що минає увійшли Skofka, Надя Дорофєєва та Yaktak. Варто зауважити, що вище вказані виконавці справді у 2023 році показали потужний рівень. Очолити цей рейтинг вдалося 18- річному Ярославу Карпуку. (Yaktak).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що до десятки найкращих увійшов гурт "Kalush Orchestra", який переміг на Євробаченні минулого року. Також у топі дивовижним чином виявилася група "Скрябін" з піснею "Сам собі країна". Лідера колективу вже немає вживих 8 років а їхня музика так само популярна як колись. Отже, десятка найпопулярніших виконавців та їхніх пісень виглядає так:

  1. Yaktak - "Уночі"

  2. SadSvit – «Останній день»

  3. Skofka – «Погані сусіди»

  4. Kalush Orchestra - "Changes"

  5. Скрябін - "Сам собі країна"

  6. KRBK - Чекаю на ніч

  7. Kola - "Під крилом"

  8. Океан Ельзи - "Я їду додом"

  9. Надя Дорофєєва - "На самоті"

  10. Артем Пивоваров "Ой на горі"

Розривають тренди: відомо, хто з наших артистів став найпопулярнішим на Spotify в Україні - фото №1

Надя Дорофєєва

Дорофєєва остаточно утвердилася як сольна співачка. Вона знайшла свій неповторний стиль і випустила кілька прекрасних треків. Зокрема, не можна не згадати про композицію "На самоті" , яка увійшла до топу.

Yaktak

Юний співак теж у році, що минає вразив українців музикою європейського рівня. Зокрема, у рейтинг  Spotify потрапив Трек  Yaktak "Уночі" .

Skofka

Kalush Orchestra

Скрябін

KRBK

KOLA

Океан Ельзи

Артем Пивоваров 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про топ-20 українських композицій за період з 1991 по 2023 роки. Зауважимо, що даний рейтинг базується на популярності треків у свій час,  їх жанровому різноманітті та привнесенні нового звучання в українську музику.