O. Torvald, Полякова, Кажанна та інші: ТОП-7 пісенних новинок, які вже "увірвалися" в зиму (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

​​​​​​Зима тільки почалася, а українські артисти вже готові підкорювати фанатів новими треками. Деякі з них, між іншим, мають усі шанси стати майбутніми хітами! HOCHU.ua зібрав ТОП-7 треків, які артисти встигли запрем'єрити 1 грудня і готовий поділитися цією фантастичною добіркою з вами.

  1. Оля Полякова - "Вишні"

У перший день зими "Королева ночі" вразила шанувальників треком "Вишні", який раніше високо оцінили не тільки її фанати, а й музичні критики. Щоправда, з того часу зірка трохи змінила звучання пісні, зробивши її "новорічною". Що з цього вийшло - можете оцінити самі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. O. Torvald - "Я повернусь"

Музичний гурт O. Torvald сьогодні випустили потужний трек "Я повернусь" та кліп до нього. Саме після виходу цієї пісні гурт планував припинити свою спільну діяльність. Однак все змінилося після концерту у Києві і музиканти вирішили не поспішати з різкими кроками.

  1. Кажанна - "Пазл"

Підопічна Jerry Heil - молода українська співачка Кажанна - сьогодні випустила новий вірусний трек під назвою "Пазл". Ця пісня - про внутрішню боротьбу людини та конфлікти, які живуть всередині кожного з нас. До речі, всього за кілька годин пісня відео на youtube набрало майже 2 тис. вподобань та понад дві сотні схвальних коментарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. TOM SODA - "Особлива"

Співак та волонтер TOM SODA презентував щемливий кліп на свій хіт "Особлива", на який в соцмережі TikTok слухачі зняли вже понад 33 тис. відео. У його кліпі воїн ЗСУ робить пропозицію своїй коханій і вона каже йому: "Так!".

Найцікавіше, що головна героїня кліпу і гадки не мала, що на неї чекає освідчення від коханого - воїна 5-ї Окремої Київської Штурмової Бригади. Тож співаку з командою довелося вигадувати цілий сценарій, аби дівчина не запідозрила, що на неї чекає такий сюрприз.

  1. Oxana Trach - "Вдома"

Авторка та виконавиця Oxana Trach 1 грудня презентувала свій ліричний трек "Вдома", основним меседжем якого стало кохання без подвигів. На думку співачки, у наші часи не обов’язково робити лицарські вчинки, щоб довести силу своїх почуттів.

Я не хочу розповідати про це, як за ці 2 роки для кожного з нас змінилося поняття "героя". Тільки зазначу, що ту відданість та підтримку, які дарує нам кохання – знайти важко. Любов, що живе в душі, ніколи не зможуть описати ніякі слова. По життю не завжди вдається досягти поставлених цілей, можна багато разів помилятися, але дуже важливо відчувати віру і підтримку близької людини, попри все. От про що моя пісня "Вдома" - про внутрішній стан, відчуття затишку та сили,

- зізнається Oxana Trach.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Дует SESTRA - "Життя продовжується" (укр. версія хіта Тіни Кароль "Жизнь продолжается")

Чуттєвим виконанням справжнього хіта Тіни Кароль "Жизнь продолжается" сьогодні вразив молодий український гурт SESTRA. Він отримав унікальне звучання завдяки саксофону та новому аранжуванню. Трек дійсно вартий уваги, як і кліп дівчат!

  1. Нікіта Кісельов - "Полюси" (укр. версія пісні Тіни Кароль "Полюс притяжения ")

1 грудня 2023 року ще один легендарний трек Тіни Кароль - "Полюс притяжения" - зазвучав українською ! Цей хіт вирішив переспівати найромантичніший співак України Нікіта Кісельов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали, що українці "заслухали до дір"  у 2023-му: Apple Music уже підбив перші підсумки року. Також стало відомо, хто з українських артистів очолив ТОП-10 на Spotify в Україні - ви точно чули пісні цього молодого таланту !