Тріумфальне повернення Антона Вельбоя у Papa Music: прем’єра треку "Життя" (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Після неочікуваного примирення Антона Вельбоя з Papa Music, команда залишила у минулому усі чвари та об'єдналася заради створення нової вайбової музики. Відтепер артист не тільки повернув право виконувати свої старі хіти, але й випускати композиції під сценічним іменем Wellboy.

Варто зазначити, що у кліпі на нову пісню "Життя" артист разом із лейблом висміяли скандал, що стався між ними. На початку відео Вельбой звернувся до растаманів-музикантів із питанням, чого вони сидять похмурі, а ті своєю чергою заявили, що думали, ніби проєкту Wellboy вже кінець. "Ви що, прикалуєтесь пацани? Wellboy був, є і буде", — відповів співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, сьогодні Wellboy презентує довгоочікувану пісню та відео з символічною назвою "Життя". Артист наголосив, що радість у простих речах. Більше він не буде блукати в пошуках чогось іншого. Мелодійні ноти та грайливий вайб з першої секунди змусять з’єднатися в гармонії з новою піснею Wellboy.

Хочу, щоб кожен, хто слухає пісню — усміхнувся. Нехай пісня випромінює промені добра та зігріває серця моїх прихильників,

— прокоментував Wellboy.

До слова, нещодавно сингл Антона Вельбоя "Додому" увійшов до найкращих треків 2023 року за версією Spotify, Apple Music та YouTube Music, а відеороботи "Додому" і "Мальви" не залишають список найкращих відео YouTube. Тому не здивуємося, якщо композиція "Життя" теж впевнено закріпиться у музичних чартах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Papa music висміяли Антона Wellboy у новому кліпі,  замінивши його обличчя діпфейком.  Раніше в лейблі вже говорили, що мають намір випустити всі записані треки разом з артистом, адже авторське право на них належить їм.