Макс Барських представив чуттєвий саундтрек для документалки Бадоєва про війну "Довга Доба" (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На своїх концертах Макс Барських уже знайомить публіку зі своєю новою ліричною композицією "Soldier", яка була написана для документального фільму "Довга доба" . А днями артист поділився своєю роботою з широкою аудиторією. Більше подробиць розповідаємо на HOCHU.ua!

На офіційному каналі артиста в YouTube з'явився офіційний саундтрек документального фільму про війну в Україні "Довга доба". Відео до композиції було записано під час сольного концерту Барських у Києві. Тоді ж шанувальники музиканта вперше почули ліричну пісню, яка досить довго чекала на свій вихід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що фільм "Довга доба" створено з 200 годин хроніки виживання, опору і життя українців під час перших місяців повномасштабного вторгнення. Режисер стрічки Алан Бадоєв показав страшні реалії, в яких прокинулась уся наша країна 24 лютого 2022 року, коли рано вранці терористична росія вдерлася в мирні міста України.

Я написав пісню Soldier майже тоді, коли й пісню "Буде весна"... Цей трек - заклик до миру від імені всіх українців. Вона розповідає історію народу, який прокинувся вранці й опинився у війні. Нехай Soldier нагадує кожному з нас, що ми на своїй землі. І кожен із нас має зробити свій внесок у спротив, бо тут наше коріння і тут наш дім,

- коментує прем'єру Макс Барських.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Макс Барських повернув "Вовка з Волл-стріт" у новому  англомовному релізі RICH . Новий відеокліп співака став найскладнішим за усю творчу співпрацю Макса з режисером Аланом Бадоєвим, а чекати на те, аби роботу побачив світ їм знадобилось аж 2 роки!