EL Кравчук підготував для українців музичний різдвяний подарунок! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Через війну наше життя сповнене важких і зрозумілих відчуттів, однак зимові свята створені для того, щоб трохи потішити нас та допомогти повірити у дива! Саме тому багато українських артистів зараз діляться своїми новими треками на новорічно-різдвяну тематику.

До "флешмобу" вирішив приєднатися і EL Кравчук. Виявляється, він записав свою першу  за 30 років кар'єри різдвяну пісню! Що з цього вийшло - можете оцінити самі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Та спершу трохи історії: перша цієї версія пісні була створена ще у 2017 році й звучала у стилі pop-funk. Однак тоді вона так і не була видана офіційно, тому артист разом із командою та DJ з Норвегії вирішили створити нову танцювальну версію пісні та підняти настрій і дух українцям цієї зими.

Автором віршів для пісні виступив поет Костянтин Гнатенко, який у 90-х роках написав вірші для таких хітів EL Кравчука, як “Доля” та “Вогонь”. За мелодію ж відповідає композитор Майкл Некрасов.

Різдвяний рай - це мій подарунок всім слухачам, тому що найкращий презент від артиста - це гарна пісня, яка повинна дарувати відчуття тепла, обіймів та гарного настрою,

- зазначив співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
EL Кравчук підготував для українців музичний різдвяний подарунок! (ВІДЕО) - фото №1

Водночас артист закликає шанувальників не розслаблятись, адже разом із поетом-піснярем Борисом Гриньовим він вже готує кілька музичних новинок на початок 2024 року. Йдеться зокрема про переосмислення хіта “Голлівуд”, повідомили ХОЧУ! у пресслужбі артиста.

Ми всі в душі діти, і всі хочемо дива та перемоги. Тож нехай наша загальна та особиста перемога настане якомога швидше - це моє новорічне бажання,

- підсумував EL Кравчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що днями Оля Полякова відкрила сезон зимових свят новою піснею "Вишні". Чим особлива ця пісня і чому її так високо оцінили критики - розповідаємо у цьому матеріалі.