Будемо підспівувати не один рік: ТОП-10 українських пісень 2023

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Музичний портал Музвар любить не тільки нагороджувати артистів за розвиток української музики, а й обирати найбільш популярні пісні року. Які з них залишаться в плейлистах багатьох українців і в новому році – розповідаємо на HOCHU.ua!

На сторінці порталу в Instagram зʼявився список з 10 кліпів, які підкорили майже усі музичні ТОП-чарти. Редакція зазначила, що даний список був сформований за особистими вподобаннями авторів. Саме тому вони не стали присуджувати композиціям окремі місця, а представили у довільному порядку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Традиційно портал пригадав пісні, які останні 365 днів прослуховували найбільше. За словами редакції, саме у цих композицій є величезний шанс залишитися серед списку хітів і у 2024 році.

На правду, хітів написали наші артисти достатньо! Представляємо вашій увазі музичні роботи, що на нашу суб’єктивну думку, пройдуть перевірку часом та залишаться у музичній історії з позначкою "Хіт 2023",

– сказано в публікації.

"Буревіями" — Злата Огнєвіч & SHUMEI

"Кохаю, але не зовсім" — DOROFEEVA

"Порічка" —  KOLA & YAKTAK

"Знайди мене" — Klavdia Petrivna

"Герої вмирають" — Стасік

"Спалахи" — POSITIFF

"Фортеця Бахмут" — Антитіла

"Люди" — KOLA & MamaRika

"Квітка" — Анастасія Димид

"Цінувати життя" — KOLA

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що славнозвісна "Кияночка" звучатиме українською . Гарік Кричевський разом зі своїм другом-поетом вже переклали легендарну пісню.