INGRET презентує кліп на пісню "Keeper", з якою змагається за право поїхати на Євробачення 2024 (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

26-річна українська співачка INGRET, яка цьогоріч змагається за право представляти Україну на Євробаченні 2024, представила кліп на свою пісню, з якою і збирається поїхати на пісенний конкурс. Усі деталі - вже на HOCHU.ua!

Інгрет Костенко (справжнє ім'я виконавиці) увійшла до десятки фіналістів, які змагаються за право поїхати у Швецію. Музичний кліп на пісню "Keeper" присвячений жінкам, які силою свого світла та підтримки допомагають українським воїнам переносити лихоліття війни та захищати свою землю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
INGRET презентує кліп на пісню "Keeper", з якою змагається за право поїхати на Євробачення 2024 (ВІДЕО) - фото №1

Ось що про свій задум розповідає сама INGRET:

Мій тато та чоловік - професійні військові та дивляться у очі війни з 2014 року. Я не можу зараз стати осторонь. Що можу зробити я в цій ситуації і хто я як жінка, донька, сестра? Абсолютно всі жінки планети можуть світити так, що цим світлом ми можемо як породити, так і знищити.

Моя пісня про те, як я чекаю з війни кожного, хто веде цю страшну боротьбу, про те, як я об’єднуюсь з жінками й ми направляємо світло у кожну душу наших захисників, а також засліпили своїм світлом кожного, хто посягне на нашу власну і спільну свободу й територію!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У відео бачимо бійців Третьої Штурмової Бригади (3 ОШБ). Головна ідея кліпу - показати силу та солідарність жінок, яка допомагала і допомогає воїнам подолати труднощі війни та захищати свою землю. Провести паралель між традиціями старовини і сьогоденням.

Знімальна група показала старословʼянські ритуали та обряди, які були за часів Київської Русі, коли жінки проводжали чоловіків на війну. У відео був використаний прийом паралельного монтажу, коли проводиться паралель між ритуальними танцями жінок і штурмовими діями воїнів 3 ОШБ.

Хотілося сконцентруватися саме на тому, що за кожним воїном стоїть його дружина, дівчина, мати, сестра. Вони і є головною причиною захисту дому. А їх світло і тепло гріє душу воїнів. Також я вважаю, що зараз дуже важливо у творчості на все дивитися через призму нашої війни,

- коментує ідею кліпу його режисер Богдан Рибка.

INGRET презентує кліп на пісню "Keeper", з якою змагається за право поїхати на Євробачення 2024 (ВІДЕО) - фото №2

Інгрет, своєю чергою, додає, що першу частину кліпу знімали цілу добу на вулиці, взимку, а другу - спільно зі штурмовиками 3 ОШБ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що цьогоріч українці зможуть обрати членів журі на національний відбір Євробачення 2024 у додатку Дія. Розповідаємо, коли почнеться голосування і як саме віддати свій голос за фаворита.