В голові заграла музика "от" і "до": Melovin зізнався, як похід на могилу Володимира Івасюка допоміг йому створити ще один хіт (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український виконавець Меловін, який 3 лютого виступить у фіналі національного відбору на Євробачення 2024, вразив фоловерів історією написання своєї конкурсної композиції "Dreamer". Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 19 січня на своєму YouTube каналі артист опублікував ролик , у якому розповів про те, хто вплинув на написання треку "Dreamer". Як виявилося, 26-річному співаку допоміг легендарний Володимир Івасюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Меловін зізнався, що відвідав могилу Володимира Михайловича на Личаківському цвинтарі у Львові, аби надихнутися задля написання нової пісні. В певний момент артист взявся за пам'ятник і попросив допомоги у маестро. Як повідомив виконавець, такий ритуал йому справді допоміг і він в досить короткий термін написав "Dreamer".

Я повернувся в готель і в голові заграла музика "от" і "до". Я зрозумів, що це щось дуже дивне, тому що це якийсь такий потойбічний ніби хор співав у мене в голові. Я швидко пішов до свого номера, взяв диктофон наспівав пісню. Зрозумів, що треба на наступний день знову повернутися до нього на могилу і подякувати. Я купив великий букет синьо-жовтих квітів, величезну лампадку у вигляді серця і заключив ніби парі. Я кажу: Володимире, якщо я поїду на Євробачення в Мальме, я вам обіцяю, що вашу історію, ваше ім'я почує вся Європа, а саме це про музичне ДНК нашої нації, про музичний днк-код нашої культури з вами.

Окрім того, Меловін розповів, що пісня створилася у липні у Львові. Якраз за день до того, коли було обстріляно гуртожиток.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що букмекери оновили прогнози на Євробачення 2024. Україна змінила свою позицію.