KAZKA та Zlata Ognevich випустили два абсолютно нетипових треки завдяки проєкту "МУЛЬТИТРЕК": як це було (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Нове українське музичне шоу "МУЛЬТИТРЕК" , ведучими якого стали популярний співак Володимир Дантес та блогерка Даша Кубік, щодня завойовує прихильність аудиторії, а треки, що створюються під час випусків, все частіше потрапляють у плейлісти українців! У новому випуску шоу свої таланти показали Злата Огнєвіч та KAZKA.

На YouTube вийшло вже чотири випуски, а українці тим часом отримали аж 8 класних хітів від талановитих артистів! Учасниками 4 епізоду  стали гурт KAZKA та українська співачка Zlata Ognevich. Що ж вони написали і чому ці пісні - дійсно унікальні для обох виконавиць, розповідаємо далі на ХОЧУ.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що створила KAZKA на шоу "Мультитрек"

KAZKA та Zlata Ognevich випустили два абсолютно нетипових треки завдяки проєкту "МУЛЬТИТРЕК": як це було (ВІДЕО) - фото №1

Попри складнощі, які виникали на шляху, KAZKA створила трек, що полюбиться слухачеві. Він просто приречений на перші місця у трендах та прослуховування на репіті! Її пісня - про хімію кохання, про силу, яка збиває з ніг, змушує тонути і не дозволяє опиратися.

Ритмічний трек, який легко запам'ятовується та викликає бажання танцювати, слухайте прямо зараз на Хочу.ua!

KAZKA "Тону"

Ми створили пісню за декілька годин і вона вийшла пречудова, бо вся наша команда брала участь в її створенні: Сергій Ранов, Андрій Уреньов, Дмитро Мазуряк, Матвій Монаков. Слова писали всі гуртом, навіть Роксолана внесла свої рядки, а разом з Седріком (Сергієм Локшиним) ми створили приспів, що чіпляє.

Також я взяла шматок вірша Ліни Костенко, яка стала теж натхненницею цієї пісні. Я думаю, цю пісню чекає прекрасне майбутнє і вона сподобається тисячам людей, бо я вже закохана в неї,

– коментує свою особливу роботу KAZKA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що створила Злата Огнєвіч на шоу "Мультитрек"

KAZKA та Zlata Ognevich випустили два абсолютно нетипових треки завдяки проєкту "МУЛЬТИТРЕК": як це було (ВІДЕО) - фото №2

Zlata Ognevich також пройшла незвичні для себе випробування і всього за 12 годин в команді з ведучим і саундпродюсером створила трек "Співаю (ла-ла-ла)". Пісня про те, що все можна змінити у кращий бік, а будь-яка ситуація дозволяє думати позитивно, тому не варто звинувачувати обставини навколо - треба змінювати своє ставлення до речей.

Zlata Ognevich "Співаю (ла-ла-ла)"

Я довго вагалася: брати участь в проєкті "МУЛЬТИТРЕК" чи ні. Для мене це був неабиякий виклик і насправді я дуже рада, що зважилась. Круто було працювати в команді з Вовою Дантесом, весь процес мене заряджав, день пройшов у теплій атмосфері серед талановитих людей! Окрема подяка Андрію Гуцуляку з TVORCHI, що нам вдалося створити такий класний трек, зовсім нетиповий для моєї творчості. І, звісно, дякую всій команді проєкту, шоуранерам Євгену Тріплову та Владу Булаві – ви робите просто дивовижні та дуже потрібні речі. Рада стати частинкою новітньої української культури.

Сподіваюся, що цей трек вже після випуску з’явиться в плейлістах українців,

– розповідає Zlata Ognevich.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що за правилами шоу, артист, чий трек аудиторії сподобається більше, отримує виграш у розмірі 50 тис. грн, який він надалі задонатить на обраний збір. Крім цього кожен лайк під відео конвертується у донат!

Раніше ми повідомляли, що сьогодні - на честь свого 45-річчя, Оля Полякова запрем'єрила новий україномовний альбом  під назвою "100% UA". Розповідаємо, які треки до нього увійшли і де їх можна послухати.