Завдяки музиці: співачка Mari Cheba вперше розповіла про розлучення з чоловіком (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка та авторка пісень Mari Cheba через власну творчість поділилася особистою історією. У новій пісні вона вперше заявила про розлучення з чоловіком. Більше деталей дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Днями Mari Cheba випустила нову пісню "Тягне", в якій поділилася власними переживаннями. Як виявилося, створенню цією роботи передувало її розлучення, проте сама пісня не про розрив з коханим, а саме про період власної трансформації артистки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка зізналася, що цей період виявився для неї досить складним, адже окрім проблем у стосунках з чоловіком, в неї були проблеми з розумінням власних почуттів. Тому у новій ліричній композиції Марі поділилася власним досвідом переломного моменту в житті.

Дуже цінний та важливий досвід, коли ти отримуєш себе. Які б не були негаразди, все одно, це вчить нас бути собою, повертатись до себе та бачити себе такими, якими ми є, бути собі другом, бути собі найближчою людиною. Якби не складалось життя, які б не були випробування, ми маємо розуміти, що ми такі у себе одні.
"Тягне" - це мої переживання перед розривом з близькою людиною. Але вона не присвячена колишньому чоловікові. Це дуже важливий момент. Пісня про період трансформації моїх власних почуттів

– коментує нову роботу Mari Cheba.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно чемпіон світу з боксу Олександр Усик написав хіт для учасника Нацвідбору. Виконав його учасник національного відбору на Євробачення Максим Дерев'янчук, більш відомий під псевдонімом DREVO.