Як проходитиме голосування за представника України на Євробачення 2024: деталі

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого відбудеться фінал українського Національного відбору на Євробачення 2024. На сцені виступить 11 артистів, один з яких представить Україну на пісенному конкурсі у травні в Мальме.

Голосування за претендента відбуватиметься через державний додаток "Дія". Тож пропонуємо вам розібратися з тим, як проголосувати за свого фаворита.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, конкурсанта від України обиратимуть за правилами великого Євробачення. За учасника навпіл голосуватимуть як члени журі (50%), так і телеаудиторія (50%).  До речі якщо учасники наберуть однакову кількість голосів, то переможцем стане той, за кого активніше проголосували телеглядачі.

Як було вище зазначено, голосування пройде в додатку "Дія". Там у розділі Сервіси потрібно буде обрати підрозділ "Опитування", знайти наступний пункт "Активні опитування" і потім вже обрати учасника, який на вашу думку, заслуговує того, щоб представляти країну на конкурсі. До речі, порядковий номер виступу артиста відповідає цифрі в додатку при голосуванні.

Порядок виступів претендентів:

  1. YAKTAK – Lalala

  2. INGRET – Keeper

  3. NAZVA – Slavic English

  4. ANKA – Палала

  5. Drevo – Endless chain

  6. alyona alyona & Jerry Heil – Teresa & Maria

  7. MÉLOVIN – DREAMER

  8. SKYLERR – Time is running out

  9. Ziferblat – Place I Call Home

  10. YAGODY – Tsunamia

  11. NAHABA – GLASSS

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  Україна поступилася першістю на Євробаченні. Букмекери назвали нового лідера пісенного конкурсу.