Україна поступилася першістю: букмекери назвали нового лідера Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки ми готуємося до фіналу національного відбору на Євробачення, букмекери зробили нові прогнози щодо переможця на міжнародному пісенному конкурсі. І якщо ще днями Україна очолювала цей список, то тепер на перше місце стрімко увірвалася інша країна. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

На офіційному сайті  eurovisionworld зʼявилася оновлена інформація щодо того, які місця посядуть представники країн-учасників Євробачення. І якщо раніше у списку лідерів не було помічено Ісландію, то зараз вона стрімко подолала усі 20 позицій й опинилась на першому місці з 11%.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Україна поступилася першістю: букмекери назвали нового лідера Євробачення 2024 - фото №1
Фото: eurovisionworld.com

На друге місце знову спустилася Україна (9%), а трійку лідерів закриває Велика Британія (8%). Наступними у рейтингу виділяють Італію та Швецію, які набрали 6% та відповідно 5%. Відомо, що свою першість Ісландія отримала відразу після того, як стало відомо, що її може представити палестинський співак Башар Мурад, який у своїх піснях заторкує питання політичної ситуації в Ізраїлі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Румунія відмовилася від участі у Євробаченні 2024. Стало відомо, через які складнощі було прийнято таке рішення.