"Всі засоби згодяться":як українські артисти привертають до себе увагу перед нацвідбором на Євробачення

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вже буквально через два дні відбудеться фінал національно-відбуру на Євробачення 2024. Перед фінальним шоу, як  виконавці, так і букмекери, які оновили прогнози на підсумки конкурсу,  активізувалися в плані привертання уваги до себе.

Щодо артистів, то вони не соромляться використовувати різні методи задля того, аби нагадати про свою персону. Про ці методи повідомило видання Oboz.ua. Зокрема, це стосується головних фаворитів відбору, які вже стали досить відомими виконавцями в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джеррі Хейл та Альона Альона

Однак, якщо говорити  про Джеррі Хейл та Альону Альону, то їх це не надто стосується, адже дует без особливого піару зібрав кілька мільйонів переглядів конкурсної композиції "Teresa & Maria". Трек розтопив серця як українських, так і європейських поціновувачів музики.

Меловін 

Артист перш за все дивує історією написання свого хіта "Dreamer". За його словами, композицію йому допоміг написати покійний Володимир Івасюк, до якого він сходив на могилу у Львові на личаківському кладовищі. У той же день виконавець написав свою пісню. Що ж до додаткового піару, то Меловін вирішив висловитися перед фіналом про композицію своїх головних суперниць, а саме про Джері Хейл та Альону Альону.  Артист дав зрозуміти, що йому не надто подобається така шалена підтримка цього жіночого дуету  Він звернувся до українців, запитавши у людей, чи хочуть вони, щоб Україна співала про Матір Терезу.

Yaktak 

18-річний виконавець не надто переймається цьогорічним відбором. Пісня Yaktak "LaLaLa"  не є аж такою, яка може розірвати європейську сцену з тим ефектом, що приміром Вєрка Сердючка у свій час. Що ж до піару, то юнак поводить себе цілком звичайно. Він може проїхатися у маршрутці разом з іншими невідомими людьми та заспівати просто в транспортному засобі. Отож, фішка  Yaktak - близькість до народу та простота.

NAHABA

Нашумілий дует потрапив у скандал відразу після публікування його композиції. Річ у тім, що абсолютна більшість українців твердо переконані, що NAHABA  скопіювали пісню російського гурту "Тату". Вочевидь, цей піар зі знаком мінус, підняв  перегляди вище вказаної композиції на YouTube і привернув неабияку увагу.

Що ж до решти конкурсантів, то вони не особливо намагалися вмішуватися у якісь скандали. Артисти просто розповсюджують свої треки на відповідних музичних платформах, поширюють пости з  конкурсною піснею,  проводять благодійні збори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий продюсер зі світовим іменем розхвалив композицію Меловіна перед нацвідбором на Євробачення.