Інтерес до українського нацвідбору зашкалює! Ютуб-канал великого Євробачення буде транслювати українське шоу

Музика
535
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Вже завтра відбудеться фінал національного відбору на Євробачення 2024 від України. За перемогу та можливість  представляти країну на пісенному конкурсі побореться 11 учасників.

Днями стало відомо, що фінал національного відбору буде транслювати офіційний ютуб-канал конкурсу  Eurovision Song Contest Зокрема, про це стало відомо з офіційного повідомлення  Євробачення в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Говориться, що трансляція відбору розпочнеться о 17:00 за  центральноєвропейським часом. Стало відомо, що  стрім буде мовитися англійською мовою. Однак, поки не відомо, ким за національністю будуть коментатори.

До речі, щодо трансляції на території України,  Радіо «Промінь» оголосило про те, що буде вести дві трансляції фіналу Нацвідбору — українською мовою з ведучими Дмитром Захарченком та Анною Заклецькою . Окрім того, буде й  англомовна доріжка з коментаторами Вікторією Крюковою та Денисом Денисенком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  українські артисти привертають до себе увагу перед нацвідбором на Євробачення. Однак, не всі учасники вдаються до самопіару.