Молоді дівчата з гурту SESTRA приголомшили мережу піснею про чоловічу "лапшу на вухах" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Молодий український гурт SESTRA приголомшив новою піснею, присвяченою аб'юзивним стосункам та зрадам у парі. Цей трек музикантки написали на підтримку всіх дівчат, яким хоч раз у житті "вішали лапшу на вуха". Деталі - вже у матеріалі HOCHU.ua!

Як зауважують самі виконавиці, пісня "Тобі на зло" -  "про чоловіків, які зачаровують тебе, проте роблять це для своєї користі".   Дівчата впевнені: аб'юзивні стосунки можуть статися з кожним. Багато кому вже зустрічались такі чоловіки, і щоб оговтатись від їхньої присутності у своєму житті, потрібно багато часу й сил.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ось що говорить з цього приводу вокалістка Інесса Грицаєнко:

Ця пісня про підтримку тих дівчат, які також повелись на гру чоловіків і залишились на самоті зі своїм коханням до нього, яке було відторгнуте.

Молоді дівчата з гурту SESTRA приголомшили мережу піснею про чоловічу "лапшу на вухах" (ВІДЕО) - фото №1

"Несу своє серце, воно вже не бʼється…"  - йдеться у перших рядках пісні. Проте наступна цитата: "Ти попросиш піти, але я давно в дорозі. Я залишила ключі, під ковриком на порозі", випромінює неабияку рішучість та впевненість у негайному розриві цих токсичних стосунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Разом із піснею SESTRA презентували емоційне lyric video, яке відзняли у Києві. У стриманих, й водночас надзвичайно жіночих образах, дівчата передали відчуття кожної, хто хоч раз перебував у стосунках з токсичним чоловіком.

Додамо, що гурт "SESTRA" – це музичний проєкт, якому на сьогодні немає аналогів в українському шоубізі. Їхня особливість – у поєднанні вокалу зі східними та українськими мотивами саксофона та сучасним саундом. SESTRA – це дві абсолютно самодостатні артистки, які змогли об'єднатися і створювати якісний український музичний продукт.

Молоді дівчата з гурту SESTRA приголомшили мережу піснею про чоловічу "лапшу на вухах" (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крайній реліз дівчат, нагадаємо, це офіційний переклад пісні Тіни Кароль "Життя продовжується", який ще до офіційної прем'єри набрав мільйони прослуховувань у соцмережах. Ця пісня висловлює ідею того, що навіть у найгірших життєвих обставинах, коли здається, що все втрачено – життя продовжується! І це як ніколи актуально, враховуючи наше сьогодення.