YAROMIYA презентує "Ліки" від кохання: новий трек співачки претендує на звання хіта! (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Самобутня артистка YAROMIYA, яка раніше ексклюзивно для ХОЧУ! розповіла про власний стиль та бʼюті рутину, підкорює український шоубізнес оригінальним авторським звучанням з премʼєрою нового синглу “Ліки”. У новій пісні виконавиці дізнавайтеся про реалії кохання!

“Ліки” - це історія про любовні перипетії та пошук рішення, іноді доленосного, аби “забути навіки”. Співачка запевняє, кохання окриляє, але в той самий час може сильно ранити, а забувати близьких людей ще важче, ніж кохати. Кожна така ситуація - це урок, а будь-які страждання обов'язково з часом пройдуть. Як би важко не було відпустити людину, саме ці страждання – шлях до самого себе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сама співачка про трек говорить таке:

Почуття не завжди бувають взаємними, або ж на етапі розвитку стосунків виникають титанічні непорозуміння між коханими людьми. Тому, людство безперечно хотіло б застосувати магічні ліки, аби розлюбити людину.

YAROMIYA презентує "Ліки" від кохання: новий трек співачки претендує на звання хіта! (ВІДЕО) - фото №1

У пісні переплітаються сучасний саунд та потужний текст, що вкотре підкреслює унікальність проєкту, а у відео YAROMIYA повстає перед глядачем у досить яскравому, але водночас тендітному образі.

Одна з улюблених пісень на моїх концертах! В ТікТок люди постійно запитували, коли ж відбудеться така довгоочікувана для них премʼєра. Колись в інтервʼю розповідала, що неймовірно люблю кожну свою роботу, але ця дійсно особлива,

- поділилась YAROMIYA.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дуже поширена ситуація в житті, яка вже встигла відгукнутись українцям у ТікТок. Любовні метаморфози та пошук ідеального рішення - це основні тезиси нової пісні YAROMIYA. Якби генії медицини придумали таку пігулку, то всюди точно був би солдаут! Ну, а поки, є пісня “Ліки”, яка точно допоможе вам у тяжкі часи вашого кохання або нерозділених почуттів!

Нагадаємо, раніше співачка YAROMIYA здивувала шанувальників різдвяним хітом "Щедрик", виконаним у тандемі з GLOVA. Хоч "Щедрик" і має вже тисячі різних обробок, як зізнається сама співачка, вони мали на меті зробити щось потужне та не схоже на інших.