Поховали свою кар'єру: переможці Євробачення, які втратили популярність після тріумфу на пісенному конкурсі (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Все більше країн визначається із представником на міжнародний пісенний конкурс Євробачення. Україна вже обрала своїх учасників, які представлять країну на конкурсі.

Зазначимо, що на самому конкурсі важливо не перемогти, а запам'ятатися єврофанам. Важливо, аби конкурсна композиція була на слуху. До речі, інколи перемога не дає такого визнання як, приміром, яскравий номер. Тож вашій увазі представляємо виконавців, які перемагали на Євробаченні, але їхня майбутня кар'єра не задалася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сертаб Еренер, 2003 рік

Турецька виконавиця перемогла на Євробаченні 2003 з піснею  "Everyway that I can". Артистка впродовж кількох наступних років мала хвилю визнання. Однак, згодом її популярність знизилася і Сертаб стала відомою в кордонах своєї країни.

Марія Шеріфович, 2007 рік

Сербська виконавиця перемогла на Євробаченні 2007, однак найяскравішою зіркою того року була не вона, а Вєрка Сердючка. Композиція Шеріфович "Molitva" певний час трималася в чартах, але з кожним роком громадськість забувала про Марію і вона, на жаль стала артисткою однієї композиції.

Lena, 2010 рік

Німецька співачка була однією з найбільш несподіваних переможниць Євробачення. На перший погляд, її доволі форматна композиція "Satellite" не мала шансів на перемогу, однак вона перемогла і доволі із серйозним відривом. Коли Lena перемогла, їй було 19 років і здавалося, що вся кар'єра світової зірки попереду, але цей тріумф 14-літньої давнини можна назвати найбільшою звитягою в кар'єрі німецької артистки. Вона випустила кілька сольних альбомів, але жодна з майбутніх композицій не зайшла так як "Satellite".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як росія все ж пробралася на Євробачення. Річ у тім, що від Ізраїлю поїде артистка, яка 13 років прожила в москві.