Композиція, яка образила почуття феміністок: чим дивуватиме Іспанія на Євробаченні 2024 (ВІДЕО)

Музика
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Все більше країн визначається зі своїми представниками на міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2024. Нещодавно Норвегія презентувала широкій громадськості свій трек та неординарний гурт який виступить від країни у Мальме. Наразі ж зі своїм учасником визначилася Іспанія.

Зауважимо, що іспанський відбір не пройшов без скандалу. Відтак, переможцями було обрано  електропоп-дует Nebulossa. У минулому це був не тільки сценічний дует, а і любовний тандем вокалістки  Марії Бас та клавішника і продюсера Марка Дасуза. Перед тим, як створити колектив, пара прожила в шлюбі 20 років і виховала двох дітей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього ж року Nebulossa вирішили штурмувати пісенний конкурс Євробачення. Одначе, їхня конкурсна композиція "Zorra"  викликала багато запитань у широкої громадськості. Зокрема, на цей трек поскаржилися представниці феміністичного мадридського руху.  Справа в тому, що іспанське слово Zorra перекладається як "лисиця", однак воно частіше вживається як "с*ка" або "шл**ндра".

Проте, незважаючи на скандал, трек набирає популярності. У YouTube його подивилося вже понад мільйон людей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фіційний коментатор Євробачення Тімур Мірошниченко шокував мізерною зарплатнею, яку отримав за Нацвідбір. Це в рази менше 1000 грн.