"У пошуках нового звучання": Настя та Потап розкрили істинну причину свого виїзду в Колумбію

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український реп-виконавець Потап, який наразі виїхав за кордон до Латинської Америки, разом зі своєю дружиною пояснив свій вчинок. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, Потап та Настя у своїх соцмережах розповсюдили схожі пости. З фото видно, як вони окремо позували на світлинах біля студії звукозапису у Колумбі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У обох випадках з кадрів видніється лишень назва студії. Зокрема, у своєму пості Настя повідомила істинну причину виїзду подружжя:

Шукати нові звучання, обмінюватись досвідом та творити музику, у якій об'єднується моє українське коріння з латиноамериканськими ритмами – це те, до чого я прагну у своїй творчості зараз. Так, у пошуках цікавого звучання дісталися аж до Колумбії, щоб попрацювати з новими неймовірними сонгратейрами на студіях, де записують свої пісні всесвітньо відомі латиноамериканські виконавці. Я переповнена вдячністю та у великому передчутті.

"У пошуках нового звучання": Настя та Потап розкрили істинну причину свого виїзду в Колумбію - фото №1

Потап теж не став мовчати та поділився враженнями від подорожі в Колумбії. Він відмітив, що зараз має честь працювати з кращими.

Колумбія – країна, яка визначає музичні тренди в Латинській Америці. Колумбійські артисти, такі як Shakira, J Balvin, Karol G та Maluma, справжні лідери світової музичної індустрії. І як продюсер, я маю надзвичайну можливість познайомитися з цією країною та працювати з найкращими авторами над створенням нових суперхітів,

- резюмував артист.

"У пошуках нового звучання": Настя та Потап розкрили істинну причину свого виїзду в Колумбію - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як на хвилі чуток про розлучення та зради, Потап спантеличив своїм публічним вибаченням перед Настею Каменських.  Продюсер тільки "підлив масла в вогонь", натякнувши, що в їх стосунках дійсно є серйозні проблеми...