Співак Kornel повернувся з новим релізом "Вільним" після тривалої творчої паузи (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - співак Kornel біля мікрофона
Фото: пресслужба співака

Новий трек здивував навіть самого артиста!

Український співак KÓRNEL (справжнє ім’я — Макс Корнелюк) презентує новий сингл “Вільним” — першу свою роботу після довгої паузи, під час якої артист проживав особисту кризу. У цей період у нього була переоцінка нової реальності, власного звучання та пошуки нових сенсів для себе. Про що його новий трек — розповідаємо на Хочу.ua!

Звучання цієї пісні здивувало навіть самого музиканта: маючи певний образ веселого відкритого хлопця, який співає про кохання, у цій роботі ми зустрічаємо ще одну грань проєкту KÓRNEL — мускулінність та зрілість, яка підкреслюється характерним звучанням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трек “Вільним” - це про неоднозначний та філософський меседж. Візуальна частина взяла на себе абсолютну наповненість роботи та підкреслила простоту та щирість намірів. Естетична картина, у якій відчувається симбіоз музики й танцю.

Відчуваю атмосферу пісні як діалог мене (слухача) з самим собою. Діалог на тему “волі”. Людини, яка народилась вільною і має залишатись нею усе своє життя, але постійно стикається з тим, що це відчуття у неї хочуть забрати. Про постійні іспити, які влаштовує нам життя і оточення,
— коментує реліз KÓRNEL.
Те, що воїн називає волею, є силою всередині нас самих. Це не думка, не предмет, бажання. Воля - це те, що змушує воїна перемагати, коли його розум говорить йому, що він переможений,
— пояснює сенс пісні артист.

До речі, подейкують, що саме цю роботу KÓRNEL подавав на Нацвідбір на Євробачення 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні новим треком вразила інша українська зірка — Настя Балог. Суперфіналістка “Голосу країни” випустила трек “Калатало” , який здатен “зачепити” за живе чи не кожного, адже події, описані в синглі — це той сценарій, через який пройшло немало закоханих пар.