"Останній маяк": KOZAK SIROMAHA випустив трек у новому незвичному для себе стилі (ВІДЕО)

Музика
809
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

KOZAK SIROMAHA, обкладинка нового треку
Фото: пресслужба артиста

“А ти покажи як палають зорі, коли погас останній маяк” (с)

KOZAK SIROMAHA зазвучав абсолютно інакше! У своїй новій пісні він ділиться тим, наскільки важливою залишається любов, навіть коли все навколо руйнується, а світ божеволіє. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Сьогодні артист представив новий трек “Останній маяк” в абсолютно новому для себе звучанні та сенсах. Цей трек віддзеркалює почуття втрати, надії та віри, знайомі зараз багатьом. Пісня є своєрідним філософським відображенням життєвих викликів та несподіванок, а також поглядом на те, яку цінність несе любов у такі моменти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У пісні є такі рядки: “А ти покажи як палають зорі, коли погас останній маяк”. Це звернення направлене до людини, яку він кохає.

Ось як сам KOZAK SIROMAHA коментує реліз нового треку:

Останній маяк – лірична пісня, яка була написана спільно з талановитим молодиком, сповненим смаку до життєвого розвитку та пізнання світу. А як ми всі знаємо, у молодому тілі кипить неприборкана кров. Це надії, бажання, мрії. Взявшись за озвучку цього вірша, я трансформував своє дитяче чуття, і таким чином зробив трек незвичним для свого виконання,
— розповідає співак.
Український співак Козак Сіромаха з факелом, фото
Козак Сіромаха. Фото: пресслужба артиста
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про зухвале повернення гурту QUEST PISTOLS із синглом “Божевільна”. Новий їхній трек — це вибухова суміш драйвового саунду та самовираження у процесі затяжного прощання. Деталізнайдете у нашому матеріалі!