"Вже не перший рік мої близькі просять, щоб я записав цей трек": Потап присвятив нову пісню своїй мамі (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Потап сидить за столом, фото
Фото: пресслужба артиста

Співак зізнається, що це дуже особиста та особлива пісня

Знаменитий український співак та продюсер Потап, який нещодавно разом із дружиною Настею Каменських поїхав у Колумбію , нещодавно презентував дуже особисту пісню. Каже, рідні просили записати її вже багато років, і лише зараз він на це наважився.

Як зізнається Потап, цей трек був написаний ним уже давно і досі його чули тільки найближчі люди зірки: артист виконував пісню “Мама” тільки для друзів та рідних в закритому колі під гітару. Раніше ділитися настільки особистим із публікою виконавець не наважувався…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак тепер оцінити його новий реліз можуть усі охочі! Днями трек з’явився на youtube .

Вже не перший рік мої близькі просять, щоб я записав цей трек. Особливо наполягають ті, чиїх мам вже немає поруч… Я наважився і нарешті ця пісня побачила світ,
— коментує прем’єру артист.

Як повідомляє пресслужба артиста, кліп на пісню “Мама” створював продакшн Welligan — компанія, яка працює на ринках України, США, ОАЕ, Казахстану тощо. На їх рахунку співробітництво з відомими зірками та компаніями, наприклад, такими як HBO — каналом, який подарував нам легендарні серіали “Чорнобиль”, “Гра престолів” та багато інших.

Мамине слово — священне слово для будь-якого українця. Мамині слова — найкраща порада і підтримка. Для своїх мам ми залишаємось дітьми, доки вони живі. Зараз такі страшні часи, коли матері подовгу не бачать своїх дітей або навіть втрачають їх. Давайте пам'ятати своїх мам і цінувати кожну секунду з ними!
— додає Потап.

Зауважимо, що його мама Людмила — тренерка з плавання, чемпіонка світу, спортсменка вищої категорії. Вона навчила плавати і самого співака, і його дружину Настю Каменських. На сьогодні її знають у всьому світі, із гордістю зізнається артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями розчулила прем’єрою пісні, що адресована мамі, і Тоня Матвієнко. У новому треку їй навіть вдалося відтворити голос рідної неньки!