Співачка Olena Usenko підтримує жінок в Міжнародний день боротьби за права жінок новою піснею-маніфестом (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

На фото - Олена Усенрко та її музична команда
Фото: пресслужба артистки

Співачка - проти стереотипів та навішування на людей усіляких ярликів

Співачка Олена Усенко презентує нову роботу “Я така”. Прем’єра треку зовсім не випадково відбулася саме у Міжнародний день боротьби за права жінок (8 Березня). Дата релізу носить символічний характер.

Як зауважує сама виконавиця, “Я така” — це пісня-маніфест про самовираження та підтримку людей і, зокрема, жінок у сучасному світі. Цим своїм треком артистка хоче сказати, що кожна жінка має право бути унікальною, відмінною, неповторною і не повинна піддаватися стереотипам й стандартам краси чи підлаштовуватися під суспільні очікування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сторітелінг синглу побудований на протесті артистки проти стигм та стереотипів у суспільстві, коли на людину вішають ярлики. Згідно зі світовідчуттям Олени Усенко, кожна людина унікальна та має право бути собою. Але найголовніше - кожен має право на кохання, незалежно від віку, статі та статусу.

Ми усі маємо право кохати того, кого хочемо, мати свої власні думки, почуття та бажання. Цією піснею я хочу підтримати та надихнути слухачів у їхній боротьбі за визнання та рівність,
— ділиться артистка.

Додамо, що Olena Usenko заявила про себе як різножанрова співачка, яка експериментує з власним звучанням. Артистка не обмежує себе рамками, тому в її дискографії є і радійні поп-треки, і ліричні балади, і рок-сингли. Останні треки мають поп-рок звучання, що вже складає фірмовий стиль виконавиці.

“Я така” - це теж поп-рок сингл, який музично поєднує хуковість поп-пісні з елементами протестного пост-панку. Саме елементи пост-панку з енергійними гітарними рифами та ритмічними барабанами підсилюють протест, закладений у лірику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що можна послухати 8 Березня. Хочу! підготував для вас ТОП-20 улюблених хітів українських виконавців.