Букмекери вчергове оновили прогнози на Євробачення 2024: які тепер шанси в України

Музика
642
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Євробачення 2024
Фото: eurovision.tv

Раніше Україна була лідером серед усіх претендентів, але зараз ситуація змінюється

Поки країни-учасники Євробачення досі визначаються зі своїми представниками, букмекери продовжують робити прогнози щодо переможців конкурсу . Тому не дивно, що позиції лідерів постійно змінюються, а разом із тим змінюються і шанси України на перемогу. Як тепер виглядає трійка лідерів міжнародного пісенного конкурсу — дізнавайтеся нижче!

Тривалий час Україна була беззаперечним лідером серед усіх інших країн. Проте віднедавна таблиця лідерів дещо змінилася. Так, з першого місця нас посунула Хорватія, яку цього року представить яскравий артист Baby Lasagna з композицією “Rim Tim Tagi Dim”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Трійку лідерів закриває Швейцарія з 8% імовірністю успіху. Її представлятиме виконавець Nemo з піснею "The Code".

Ну а наступними, за підрахунками букмекерів, у списку знаходяться Італія та Нідерланди. До слова, ще дві країни не визначилися зі своїми представниками — це країна-господарка Євробачення — Швеція, а також Португалія. Тому найближчим часом прогнози на переможця ще можуть суттєво змінитися (але, в будь-якому випадку, сподіваємося, що у бік України).

Євробачення 2024: прогнози букмекерів
Фото: eurovisionworld.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Великобританія оголосила свого представника на Євробаченні 2024. Проте поки Olly Alexander з піснею “Dizzy” навіть не увійшов у 10-ку лідерів.