"Ви всі глухі, чи я ідіот?": Олексій Залевський розкритикував пісню Jerry Heil і alyona alyona "Teresa & Maria"

Музика
2 697
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Олексій Залевський, Джеррі Хейл та Альона Альона
Фото: instagram.com/zalevskiy_aleksey; instagram.com/alyona.alyona.official

Відомий режисер та дизайнер явно не підтримує вибір українців щодо пісні, яка в цьому році лунатиме на Євробаченні

Режисер та дизайнер Олексій Залевський, який розповів про досвід інтимних стосунків з чоловіком , висказався щодо представниць України на Євробаченні 2024. Знаменитість несподівано розкритикував пісню Jerry Heil і alyona alyona. Що саме йому не сподобалося — усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

В інтерв'ю для YouTube-проєкту "Наодинці" Залевський прокоментував шанси на цьогорічну перемогу в міжнародному пісенному конкурсі. І якщо букмекери пророкують Україні перше місце , то режисер, схоже, зовсім не поділяє цю думку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Олексія Залевського, йому не сподобалася пісня “Teresa & Maria”, яку співають Джеррі Хейл та Альона Альона. А все через те, що чоловікові важко сприймати текст, який, за його словами, звучить не чітко.

Чесно скажу: "Друзі, ви серйозно?". Я жодного слова не зрозумів. Ви всі глухі чи я ідіот?… Я розумію, що це модно, коли приглушений вокал. Але текст має бути якийсь, а не набір звуків. З погляду саундпродюсера, не розумію. Може вони на якихось високих частотах співають, які я не чую. Ну реально, розібрати текст неможливо… Ця пісня ну таке. Скажімо так,
— сказав Залевський.
Джеррі Хейл та Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Олексій Залевський зізнався, що важко хворіє. Знаменитість потребує термінового хірургічного втручання, інакше він на все життя може залишитися прикутим до ліжка .