MONATIK прямо у бомбосховищі зняв мистецький тизер до свого 4-го сольного альбому "Вічно танцююча людина" (ВІДЕО)

Музика
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Дмитро Монатік, фото
Фото: instagram.com/monatik_official/

Співак випустив приквел до майбутнього відеокліпу, який стане початком нового розділу у його творчості

Популярний український співак MONATIK презентував приквел “Отже… Привіт”, яким анонсує вихід свого 4-го студійного альбому “Вічно танцююча людина”, а також тизерить свою майбутню відеороботу з однойменною назвою, прем’єра якої відбудеться вже 22 березня. Деталі — у нашому матеріалі.

Напередодні артист випустив відеороботу, в якій він з’являється перед глядачами у бомбосховищі місцевого театру, де він зачитав вірш. Саме тут, у перервах між виставами, концертами та щоденними справами, через повітряну тривогу оживає, на жаль, вже таке звичне життя для українців. Не дивлячись на постійні обстріли та ракетні атаки з боку росії, культурне життя в Україні продовжує жити та розквітати, а мистецтво живе всупереч тому, що його хотіли зламати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Основна ідея нового етапу у творчості артиста - це розвиток музичного і танцювального мистецтва всупереч всьому, що відбувається навколо, об’єднуючись з однодумцями, створюючи власне ком’юніті людей, з якими вам на цьому етапі потрібно йти одним шляхом.

Я завжди вважав, що музика та мистецтво мають приносити суспільству користь та дарувати позитивні емоції. А у такі надскладні часи як зараз, я вбачаю в цьому особливу місію, адже нам цього дуже не вистачає. По-перше, музика об’єднує. На моїх благодійних концертах я постійно бачу скільки приходить сімей та людей різних поколінь. Це дозволяє зібрати нам ще більше коштів для наших захисників та захисниць, даруючи людям позитивні емоції та піклуючись про ментальне здоров’я. По-друге, на мою думку, музика має розвиватись та ставати на рівень цікавішою,
— каже Дмитро Монатік.

Також артист повертається до танцювального стилю у музиці, який так полюбився шанувальникам його творчості. Виконавець вбачає, що мистецтво (живопис, танець, вистава чи композиція) є саме тією метафорою, завдяки якій кожен з нас може поділитися зі світом історією, переживанням та горем кожного українця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Артем Пивоваров презентував нову композицію, створену за мотивами творчості Павла Тичини. Співак виконав свою пісню разом із гуртом "The Вуса".