Сучасне прочитання української класики! Артем Пивоваров дивує композицією на вірші Павла Тичини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
880
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Артем Пивоваров
Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Співак виконав пісню разом з гуртом "The Вуса"

Відомий український співак Артем Пивоваров, якого було номіновано на премію YUNA-2024, 15 березня презентував нову композицію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Пивоваров замахнувся на класику української літератури та здивував своїм прочитанням інтимної лірики Павла Тичини. Зокрема, артист разом з колективом "The Вуса", до якого входять Олексій Дурнєв, “Леви на джипі” та Марк Куцевалов, поклав на музику вірш “О, панно Інно”! Коипозиція нзивається “О, Панно”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Атмосфера кліпу відразу відсилає глядача у минуле тисячоліття. За сюжетом, ліричні герої є музикантами які запалюють на одній з дискотек тих часів. Ритмічний вайб відео та неабияка музичність кліпу за лічені години допомогли зібрати вже понад 220 тисяч переглядів.

Останнім часом я створював багато серйозної музики і цього разу вирішив піти іншим шляхом. Так виникло нове відгалуження проєкту “Твої вірші, мої ноти” – гурт “The Вуса”. Мене приємно вразило, що в цій роботі Леви на джипі, Льоша Дурнєв та Марк Куцевалов показали себе не лише як хороші актори, а й як виконавці, адже вони також брали участь у записі та чудово впоралися із задачею. Працюючи над створенням пісні, я одразу розумів, що кліп має бути у стилістиці часів зародження “вусатого фанку”, з яскравими персонажами та гумористичним підходом.
- прокоментував реліз Артем.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров став свідком теракту в Дубліні. Саме через нього зірвався концерт українського артиста.