4 треки в співавторстві з Сергієм Жаданом: Марта Липчей випустила дебютний альбом

Музика
1 425
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Марта Липчей - фото
Фото: пресслужба артистки

Голос, який зазвучав в найскладніші часи

Українська поп-рок співачка Марта Липчей, яка раніше “розірвала” Мережу вибуховим дуетом із гуртом “Жадан і собаки”, презентувала дебютний студійний альбом під назвою “Народжена в серпні”. До лонгплею увійшло 12 треків артистки. Деталі — вже у нашому матеріалі!

Від пісні до пісні можна прослідкувати народження та зростання молодої української рок-зірки, формування її поглядів, принципів та характеру. Альбом має виняткову силу, а музика відображає відвагу, яку співачка знайшла всередині себе та якою готова ділитися з тими, хто її сьогодні потребує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Марта Липчей - фото
Марта Липчей. Фото: пресслужба
Мій голос зазвучав у найскладніші часи для нашої країни, та це дало мені можливість зрозуміти, що я хочу транслювати у своїй творчості, кому я хочу присвячувати свої пісні. Вони про силу українців, про відвагу наших воїнів, про непрості випробування, які нам довелося проходити, про внутрішній вогонь кожного з нас, вони про мене,
– коментує Марта Липчей.

Назву альбому “Народжена в серпні” дала однойменна пісня, що увійшла до лонгплею, — друга потужна колаборація Марти Липчей та Сергія Жадана. Це пісня про Україну – сильну державу, яка з’явилась на світ, щоб змінити його та доповнити своєю нескореною красою та свободою, але це також історія самої Марти й віддзеркалення її світосприйняття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сергій Жадан також став співавтором 4-х треків альбому: двох дуетних пісень “Говори” та “Народжена в серпні”, які вже встигли полюбитися слухачам, та нових — “Для тебе” та ”Наші голоси”.

Послухати альбом прямо зараз можна на всіх музичних платформах 🎶

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше також стало відомо про вихід дебютного альбому ще однієї талановитої української співачки Olena Usenko. Її поп-рок альбом називається "7 кроків" і включає 7 треків, які включають хітовість мелодій та виразний вокал виконавиці.