Артист OSTY, який часто виступав з Klavdia Petrivna, випустив новий трек про кохання

Музика
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

OSTY, фото
Фото: instagram.com/ossstyy/

OSTY випускає романтичний трек-запрошення розділити з ним літні вечори

Молодий та популярний артист OSTY, який боїться залишитись в тіні Klavdia Petrivna, продовжуєе підкорювати українську сцену. Співак випустив нову пісню, яку назвав гімном безтурботного кохання та насолодою моментом.

"Фонтан" — це легка та запальна пісня про кохання, яке надихає та дарує відчуття свободи. У ній OSTY оспівує красу теплих днів, проведених з другою половинкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співак OSTY дарує яскравий трек про любов та безмежні можливості. Герой кидає роботу, щоб поринути у вир емоцій з коханою: фонтан, море, океан, обійми та щирість. Їхнє літо наповнене спонтанними пригодами, адже вони "як діти", вільні та щасливі.

Шанувальники OSTY вже мали нагоду послухати "Фонтан". Артист нещодавно виконав новий енергійно-романтичний трек в одному зі столичних торгових центрів на власному виступі. Цей момент на концерті став певним сюрпризом для слухачів, адже анонсу про виконання пісні, яка ще не вийшла — не було.

Я не випадково виконав цей трек під час концерту. Мені хотілося побачити на власні очі першу реакцію глядачів-слухачів та отримати відгук на власну творчість. На другому куплеті, я зрозумів, що їм резонує нова пісня: їхні рухи ставали все більш ритмічними, вони навіть трішки вивчили слова, а їхні очі просто палали від ентузіазму. В цей момент я відчув шалений "коннект" між нами,
— поділився своїми відчуттями OSTY.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом СолоХа емоційно засудила загадковість Клавдії Петрівни . Вона обізвала молоду артистку "конякою з одним трюком".